Julpyntat

Att vara ledig en fredag är aldrig fel...

Snart är denna fredag slut, och det är jag faktiskt glad över. Jag har fått gjort riktigt mycket denna dag.

Strax innan nio vaknade jag, inte ett dugg pigg men väldigt glad. Jag hade tänkt att sova vidare en stund till, men jag lyckades fastna framför datorn istället.
När mamma åkte till jobbet vid tio lämnade jag min säng och förflyttade mig till köket där jag snabbt satte igång att baka. Jag måste ju skämma bort mina brudar imorgon ;)
När kärleksmumsen var klara fick jag ett konstigt ryck. Fönster tvättades, huset städades, ljusstakar togs fram och ställdes på rätt plats, gardiner byttes och några dukar fick jag tagit fram.
Det var uppskattat av mina föräldrar. Pappa tyckte nog mest att det var bra att jag gjort det, så att han slapp den skiten.
Mamma blev väldigt glad. Jag är hennes lilla ängel :)

Det tog ett antal timmar att få klart allt, men efteråt kände jag mig stolt och det var lätt värt att lägga en del timmar på det.
Resten av dagen har gått till slappa. Jag har riktigt ont i min kropp, att gå runt, klättra och tvätta fönster med en gipsad fot gör att oergonomiska och onormala ställningar måste intas. Mitt knä ömmar nått enormt, men det är ju faktiskt inte så konstigt då det benet för det första är längre än det andra och dessutom gör gipset att jag inte kan trampa ner riktigt.
Men nu är det snart över, lite drygt en vecka kvar tills jag är gipsfri :D

Ganska snart ska jag gå och krama kudden, imorgon är det tidigt uppstigning... typ halv åtta för att hinna till samlingen i Kungälv vid halv nio. Det är dags för en långresa, till Kumla (inte anstalten...) för att spela innebandymatch :)
Jag är laddad, kameror är fulladdade, mitt andra batteri sitter just nu i datorn för att laddas upp, väskan är packad med matchkläder (dock inte till mig...), skadeväskan har fått i sig lite fler saker osv osv osv... Jag hade kunnat rabbla upp hur mycket som helst, men det orkar jag inte ;)

Allt för mig idag.

Hörs imorgon :)
Kramis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0