Lördag

Tja mina vänner :)

Dagen börjar ta slut och jag kommer gå och lägga mig med ett leende på läpparna. Det trodde jag absolut inte när jag låg i min säng i natt och hade så ont att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Tillslut gjorde jag det som jag visste skulle straffa mig; Tog några smärtstillande. Jag visste att jag skulle få biverkningar av dem, men en natt utan sömn hade jag inte klarat av.
Strax efter tolv tiden intog jag de magiska tabletterna. En liten stund senare gungade hela rummet och jag funderade ett tag på om jag förflyttat ut sängen till en sjö med sju meter höga vågor. Allt snurrade och jag blev illamående. För att överleva tryckte jag i mig 2 liter vatten, två timmar senare sov jag så gott.

Natten var rolig. Jag drömde några sjuka drömmar och när jag vaknade vid halv tio var inte drömmen slut. Det var helt enkelt bara att vända på huvudet och sova lite till. Att klockan hann bli halv två innan jag vaknade nästa gång brydde jag mig inte så mycket om. Jag fick veta hur drömmen slutade och det är huvudsaken.
En sväng till köket blev det för att hitta något till magen som kurrade. Nu i efterhand ångrar jag att jag åt. Det tog ungefär en kvart innan jag fick halta så snabbt jag kunde till toaletten för att illamåendet tog över min kropp. Maten kom upp igen och jag kände mig misslyckad.
Det enda positiva med detta var att illamåendet försvann :)

Någon mera mat blev det inte förrän klockan blev sju och Anna, Mikael och älskade kusinen Emma kommit. Lite tacos hamnade i min mage :)

För en liten stund sedan åka Emma hem igen. För mig betydde det att jag fick tillbaka min dator som hon våldgästat under kvällen.

Imorgon är det fars dag och jag kommer bli tvingad att gå upp tidigt. Klockan tio ska vi vara hos mormor och morfar.
FAN, jag orkar inte gå upp mitt i natten!!!!

Morgonkvällen kommer i alla fall avslutas med en derbymatch!

Nu ska jag titta på film...

/ 2,5 år sedan Åke dog

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0