Omgipsad

Jag har snart klarat av min andra lektion på nio veckor. Att komma tillbaka till skolan var inte alls roligt. Några veckors praktik till hade jag inte sagt nej till...

Igår var jag på sjukhuset för att gipsas om
Läkaren var väldigt nöjd med såret och även rörligheten i foten.

Jag fick svar på hur operationen hade gått till...



Att få ha foten fri i tjugo minuter var som en dröm. Det kändes väldigt jobbigt, samtidigt som det var riktigt gött. Att vicka på tårna var en kamp, men jag lyckades tillslut efter att ha kämpat en stund. Det är sjukt vad fort man tappar muskler. Mitt ben är det inte mycket kvar av. Att det dessutom kommer att krympa ännu mer känns väldigt sjukt!

Foten gipsades om, denna gång med plastgips:

Detta gips har jag nu haft på i 24 timmar. Det är inte alls roligt. Det gör ont, skaver och känns inte alls bekävmt. Jag har redan nu försökt göra allt för att dra sönder det lite så att det blir lite större, men tyvärr har det inte gått så där jättebra. Det här gipset är ta mig fan stenhårt och den lilla bit jag fått bort gjorde verkligen ingen skillnad alls!


Fördelen är att jag nu MÅSTE gå på foten. Den ska aktiveras så mycket jag kan (så länge det inte gör ont!) för att motverka propp i benet.

Mindre än fyra veckor kvar tills det åker av. Jag längtar!!!

Kommentarer
Postat av: Ola

Om gips skaver o gör ont så är det fel o bör bytas. Vet av erfarenhet :/

2009-11-10 @ 19:00:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0