Slut på onsdagen

Det är en trött flicka som sitter framför datorn just nu. Jag borde egentligen ligga och sova nu, men jag har haft en del att göra denna kväll villket har gjort att tiden sprungit iväg lite för snabbt.
Nu tänkte jag dock lägga ifrån mig allt. De saker som inte hunnits med nu under kvällen får jag se till att fixa under morgondagen istället.

Den här dagen har faktiskt varit väldigt rolig. Det är först nu som jag faktiskt känner att skolan är dagens höjdpunkt. Det kanske låter konstigt, men jag gillar faktiskt att gå dit. Att träffa alla kompisar, skratta så man gråter, tjöta, hjälpa varandra... det finns så mycket bra saker som faktiskt sker samtidigt som man, förmodligen, lär sig något. Att det är långa dagar gör mig egentligen inte så mycket, det betyder bara att jag får vara med de jag tycker om väldigt länge :)

Dagen idag har bjudit på en hel del skratt och en jäkla massa fjollande, men även en jäkla massa pluggande. Jag och Adam var som kung och drottning på programmeringen under eftermiddagen. Från början var jag skeptiskt till valet att läsa programmering, men jag tror nog inte att jag kommer ångra detta. Det är trots allt lite roligt att sitta och skapa egna program, trots att det ibland går käpprakt åt helvete ;)

Under kvällen var det träning och nu sitter jag här.
Om typ sisådär ungefär 2 minuter har jag satt igång min tv för att ha något att somna till :)

Imorgon är det en ny dag och om inte jag minns helt fel så ser mitt schema inte alls roligt ut!
8.00-11.20 Fysik B
11.20-12.10 Lunch
12.10-13.10 Klassråd
13.30-16.30 Fysik B

Riktigt roligt att komma tillbaka till skolan och få en heldag med massa fysik... Mitt favvo ämne... Eller inte!! Hat objekt nummer 1!

Bit ihop och kör!

God natt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0