Ännu en sömnlös natt...

Nämen oj, det här var ju inte alls oväntat...

Jag ligger vaken ännu en natt. Att sova verkar inte fungera. Foten gör ont och livet känns piss! Det är inte mycket som stämmer. Kan inte detta få ett slut? Jag orkar inte längre. Låt mig få sova en stund, jag skiter fullständigt i om foten fortfarande gör svinont imorgon men lite sömn behöver jag allt!

Trots ännu en sömnlös natt känns saker och ting ändå lite positiva. Jag ser ljuset i tunneln. Det är inte många dagar kvar till operationen, en operation som förmodligen kommer rädda mig från det mörka hålet.
Jag känner faktiskt själv att jag inte klarar av smärtan länge till. Hade den legat på samma nivå som den gjort det senaste året, bortsett från de två senaste månaderna, så skulle allt varit lugnt... men så som den varit nu i drygt två månader har gjort att livet faktiskt känts pissdåligt! Det har inte gått en sekund utan att jag haft ont. Tabletter hjälper inte...

Jag hoppas verkligen att operationen nu kommer hjälpa!

Men det jag hoppas mest på just nu är att jag lyckas somna så att jag kan få mig några timmars sömn i alla fall. Jag kräver inte mer än så! Låt mig få sova i två timmar och jag är nöjd!

Jag blir galen på detta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0