Torsdag 22/10

Den här dagen blev kanske inte så dålig som jag trodde den skulle bli...

Att min natt och den första timmen jag var vaken imorse var piss är faktiskt ingenting jag märkt av resten av dagen. Strax efter klockan halv elva kom jag igång med verksamheten i hjärnan. Jag började med att rensa datorn lite, några gamla dokument togs bort, filmer flyttades till en extern hårddisk och det organiserades lite i "Mina dokument" När allt var klart kände jag mig nöjd, så nöjd att jag faktiskt beslutade mig för att sätta igång med pluggandet.
Drygt 6 sidor fick jag skrivit innan jag kände mig nöjd. Arbetet ska lämnas in om en och en halv vecka (2 november) och jag känner att jag är i fas och inte alls behöver stress den sista kvällen för att få klart det sista.
Fast å andra sidan... när jag väl tänker efter så har det varit såhär de två tidigare året, jag har känt mig lugn å ändå har jag suttit uppe halva natten innan arbetet ska in för att hinna klart med det sista. Att man aldrig lär sig..

Efter pluggandet gick jag och hämtade posten, rullade undan mina däck som jag helt och hållet "glömt" av. Jag hade hoppats på att de skulle förflyttas sig till den rätta platsen av sig själva. Idag hade det dock gått 4 dagar sedan de togs av och jag började så smått inse att det var ägarens uppgift (dvs min) att rulla bort däcken.

Jag hade dessutom planerat in att tvätta bilen, men tyvärr började det regna och då var jag inte så sugen på att gå ut.

Vid tretiden lämnade jag hemmet för att först besöka NWB en sväng och sedan fortsätta min resa till Kungälv där det var dags att jobba :)
Drygt 4 timmar spenderade jag på mitt jobb idag. Det var ganska lugnt men trots detta gick tiden väldigt fort. Helt plötsligt var det liksom dags att stänga.

Från jobbet blev det rallykörning och lite löpning för att stressa till Mimershallen där herrarnas match spelades. Jag hade som vanligt mitt jobb;  att rapportera i IDA-systemet. Att jag slutade jobbet exakt samtidigt som matchen började trodde jag skulle bli ett problem, men när jag kom in i hallen och såg att det bara gått 6 minuter av matchen kunde jag slappna av lite. Jag missade helt enkelt inte så mycket.
Matchen slutade med en förlust...

Efteråt kunde jag självklart inte åka hem. Det blev ett litet möte ang. SIBF-cup, oj då... Newbody cup heter den numera... Sak samma. Det blev ett litet kort möte om det. Sedan en massa snack om annat.... Det känns bra nu.

Att klockan hade hunnit passera midnatt innan jag kom hem brydde jag inte inte ett skit om. Ibland måste man verkligen lägga lite tid för att få saker och ting att fungera...

Den här kvällen kommer inte pågå speciellt länge till. Jag har sovit på tok för få timmar under natten och är faktiskt helt död. Den här natten som kommer kommer faktiskt inte bli speciellt go den heller. Foten gör faktiskt ont och jag vet redan nu att det kommer bli en natt där jag inte kommer få sova många minuter i sträck. Lite segt, men snart är det måndag och förmodligen kommer det kännas lite bättre efter det.


Imorgon är det i alla fall fredag och jag tänker inte åka till Volvo, det är bara slöseri med min tid. Vad jag däremot kommer göra är att åka och lämna in kameran, plugga lite och sist men inte minst vara barnvakt åt min kusin :)
Det låter som en bra fredag och jag hoppas att det blir så också.

Nu ska jag nog börja fundera på refrängen. Det tar ju trots allt minst en halv timme innan jag är klar för sängen liksom...

Ha en underbar fredag.
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0