Måndag avklarad...

En dag mindre...

Ibland blir man chockad över saker...
Efter träningen blev jag tvungen att tanka. Hade tröttnat på att se tanklampan lysa. 45 liter bensin hamnade i tanken. Det var helt enkelt bara 5 liter kvar. Vadå vänta så länge som möjligt?
Vägen hem från Kungälv var lite mysko. Lite dimma här och där, temperaturen växlade och jag var helt ensam. Lite skumt, kändes så overkligt liksom.

När jag svängde in på gårdsplanen fick jag en chock. Där jag skulle parkera min bil stod en älg och såg dum ut. Vad gjorde den där?
Den blev dock lite rädd när jag kom farande med hög musik, så rädd att den sprang i väg. Jag kan dock fortfarande inte smälta detta. En älg på gårdplanen... Nog för att man sett en del älgar och rådjur på åkrarna runt omkring, men aldrig att jag sett några på gårdsplanen.

Men men... Så länge de håller sig borta från vägarna är jag glad!



Det känns bra, så bra att jag inte kan förklara. Nu under denna kväll har jag fått planerat in en del saker. Imorgon blir det en liten sovmorgon till typ halv nio eller nått sånt. Vid lunch (11.00) lämnar jag Volvo för att bege mig hemåt. När jag kommer hem får det bli lite plugg och vila innan jag drar till jobbet (Konsum) vid tre och jobbar några timmar. Efter det är det dags att åka till Kastellegårdshallen där Sofia ska spela match :)

När matchen är slut kommer ska jag hem, bocka av ännu en dag och sedan försöka sova.

Lördag är det planerad utgång med Sofia :D


Nu ska jag plugga en liten stund innan det är dags för mig att gå och sova.
God natt

Kommentarer
Postat av: Sofia

Ses sen!

2009-10-20 @ 11:24:41
URL: http://malinsandrahalva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0