Morgon

Har nyss anlänt till Volvo och nedräkningen tills det är dags att gå hem har redan börjat. Om en timme är det dags för mig att packa ihop datorn och bege mig hemåt igen.
Känna på arbetslivet är något jag absolut inte får göra. Hur normalt är det att sitta i två timmar och inte göra någonting och sedan åka hem. Jag tror nog inte att det är en normal arbetsdag.

Den här morgonen har varit riktigt seg. Jag vaknade klockan kvart i tre och kunde bara inte somna om. Varför vet jag inte. När klockan blivit halv sju hörde jag pappa gå upp, efter det minns jag inte mycket mer. Jag somnade helt enkelt om. Lite segt efter så många timmar!
När väckarklockan ringde vid kvart över åtta var jag så trött att jag bara ville strunta i allt och sova vidare. Trots detta släpade jag mig ur sängen och gjorde mig klar. 45 minuter senare lämnade jag hemmet tillsammans med min bror. Jag ville vara lite snäll, så jag körde han till skolan.
Måste ju liksom fjäska lite då han nästa vecka kommer få ta hand om mig ;)

Snart är det hemgång och jag har hur mycket som helst att göra! Ska nog sätta mig och skriva ner en lista för att komma ihåg allt!

Ha en bra dag!
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0