Torsdag

Ännu en dag i mitt liv har passerat. Jag tyckte att det förmiddags kändes som en meninslös dag, men jag måste nog ta tillbaka det där. Den här dagen har varit helt okej trots allt.
Min dag på Volvo var lång, hela tre och en halvtimme spenderade jag där. Snacka om att jag blivit bortskämd med halva dagar ;)

Innan jag lämnade Volvo bestämde jag mig för att höra vart lillebrorsan var. Det slutade med att jag hämtade upp han på Backaplan. Det var väldigt snällt av mig och brorsan tyckte detsamma :)

Sedan jag kom hem har det inte hänt speciellt mycket. Jag har mest legat i soffan och tittat på tv. Mycket mer än så har jag inte orkar med. Det är jobbigt att ha så långa arbetsdagar... haha
Träningen blev inställd, vilket jag tyckte var väldigt härligt. Det har varit mycket på kort tid. Att vila hjärnan från allt som har med innebandy att göra har varit helt underbart.
Det jag nästan tycker var ännu goare var att den vanligaste kommentaren jag fick när jag ringde runt var: "Va härligt. Nu kanske man kan vila upp sig."
Gött att inte jag var den enda som tyckte så. 

I soffan ligger jag ännu, att förflytta mig till mitt rum har jag inte riktigt lust med just nu. Här i vardagsrummet brinner det för fullt i braskaminen. Den värmen som finns här har lite svårt att leta sig bort till mitt rum, därför passar jag på att njuta lite extra nu medan jag kan :)

Imorgon gäller det, imorgon smäller det... åååå, jag längtar!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0