Varm och trött

Short & t-shirt och fönstret är öppet så mycket det bara går trots detta håller jag på att dö av värmeslag. Det är helt sjukt! Jag är så varm hela tiden. Ute går jag i t-shirt eller linne, någon tröja eller jacka klarar jag inte av att ha för det blir för varmt.
Skulle jag fått så skulle jag lätt gått klädd i short och linne även när jag befann mig på Volvo... "Det är kallt ute" Håll tyst, här är det inte kallt!

Min kväll har bestått av innebandy. Först blev det en sväng till Kastellegården där Sofia spelade match, efter det drog jag till Mimerhallen där det var träning. Tyvärr var jag helt slut och mådde inte speciellt bra. Att stanna kvar hela träningen gick tyvärr inte, utan jag fick åka hem redan strax innan tio.
Det är lite tråkigt att jag har inte har så mycket energi för det finns så mycket jag skulle vilja fått gjort som jag tyvärr inte orkar med.


Fan, jag vill inte till Volvo imorgon, jag orkar inte med dagarna. Jag vill vara hemma och vila upp mig, men ångesten kommer. Jag känner mig lat om jag inte går dit, men när jag väl är där så mår jag skit för att jag är så trött och är helt groggy i huvudet. Alltid är det något som inte känns bra.

Lite mat hade inte varit helt fel, men orkar jag verkligen det? Magen säger till mig att äta NU, men kroppen orkar inte bära mig. Lite mer energi hade jag inte tackat nej till...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0