Bra avslutning på veckan

Här sitter jag för mig själv och skrattar och ler. Det har varit en helt okej dag, men e jäkligt bra kväll. Det känns bra att avsluta dagen och veckan med lite glädje.

Natten var inte så rolig. Jag låg vaken, vred och vände mig i flera timmar. Det var inte mycket som stämde. Jag tycker inte om sådanna nätter. Det har funnits allt för många i mitt liv. Att vakna av att man har ont är bland det värsta som finns. Hade det bara varit foten som fått sig ett spel så hade jag inte brytt mig speciellt mycket, jag är van vid att den gör ont... men när alla leder i hela kroppen helt plötsligt gör ont är det inte så kul längre.
Efter lite pillerknarkande lyckades jag tillslut somna om. Klockan visade då strax efter halv sex...

Imorse vaknade jag upp vid halv elva. Kroppen kändes riktigt bra. Att natten hade varit ett helvete märktes inte av.
Jag gick runt och klagade på allt i drygt en timme innan jag återvände till sängen. Det fanns så mycket som jag hade velat ha en ändring på. Jag kommer inte gå in på några detaljer, men jag hade mamma och pappa på min sida. Det kändes bra. Jag behöver inte känna mig ensam om mina tankar och känslor.
Någon timmes sömn till blev det innan jag valde att åka till Yttern för att se B-laget spela seriefinalen. Matchen vanns och guldet gick till Ytterby.

Eftermiddagen och en del av kvällen spenderade jag på innebandy. Först var det Idrottsskolan, 6 stycken killar kom idag och sprang av sig en del energi. Jag var med och latjade lite, det var riktigt roligt. Att foten gör ont nu struntar jag i...
Efter att Idrottsskolan var slut styrde jag bilen till Kastellegårdshallen där Sportlife Kungälv mötte Lerum.
Matchen slutade med en 4-2 vinst till Lerum.

Resten av kvällen har jag inte gjort speciellt mycket. Lite planering inför veckan, lite chattande, surfande, städande och allmänt slappande. Det har varit en mycket bra kväll. Mycket skratt och glädje, i alla fall inom mig. Jag har inte visat det utåt, men det kanske har varit bra. Undra hur min familj hade reagerat om jag satt för mig själv och skrattade liksom. Det är bättre att fylla kroppen inuti med glädje istället för att släppa ut den ;)

Imorgon är det måndag igen, ny vecka och nya möjligheter.
Jag ska, som vanligt, till Volvo för att påbörja min tredje praktikvecka. Shit vad tiden har gått fort! :O
Om jag har några arbetsuppgifter imorgon vet jag ännu inte. Jag hoppas på att de har hitta något som jag och Oskar kan göra. Det har varit lite segt att sitta och stirra in i en datorskärm...

Den mesta delen av min fritid den kommande veckan kommer gå till skolan. Jag har en del att plugga på.
Jag måste även försöka gå och lägga mig tidigare. Kroppen måste orka gå upp när väckarklockan ringer vid fem.

Nu ska jag hoppa i säng.
God natt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0