Borde egentligen sova nu...

Hej, hej, hallå =)

Klockan visar snart tre och här sitter jag nyduschad och glad.
Imorse trodde jag att hela dagen skulle bli katastrof. Jag sov riktigt kasst hela natten, och när klockan väl ringde valde jag att ställa om den. Att gå upp var inte att tänka på.
En timme senare ringde klockan igen. Jag kände migg piss dålig och bestämde mig för att stanna hemma. Det tog ungefär 10 sekunder innan ångesten kom. Va fan skulle jag stanna hemma för? Lite huvudvärk, trötthet och en röst som inte fungerade fullt ut skulle inte få stoppa mig!

Jag valde helt enkelt att åka till praktiken ändå. Det var en lite mindre glad Malin som lämnade hemmet strax innan halv åtta. Humöret var i botten och inte gjorde de förbaskade köerna saken speciellt mycket bättre. Jag trodde att dagen skulle bli ett helvete. Det var inte mycket som stämde.

På plats vid min dator på Volvo ändrades allt. Jag och Oskar fick en uppgift att göra, efter att vi suttit i en timme och funderat på vart våra handledare höll hus, nämligen att speca 40 vagnar. Glädjen spred sig och mitt dåliga humör var som bortblåst.
Enligt min handledare skulle vi behöva stressa med uppgiften för att hinna klart den innan fredagen. Jag och Oskar fick lite smått panik. Stressa är något man verkligen inte vill göra!

Efter en kvarts genomgång satte vi igång med att jobba på egen hand. 30 minuter hann vi med att jobba innan klockan visade elva och vi valde att ta lunch.

Strax efter tolv återförenades vi för att fortsätta med uppgiften. Vi startade med lite allmänt fjantande vid varsin dator. Mycket chattande och fjollande blev det innan vi bestämde oss för att försöka jobba vidare med den uppgift som vi skulle få stressa igenom.
30 minuter till hann vi jobba innan allt var klart.

Vi hade tydligen kommit på något smart system som gjorde att allt tog en tiondel av tiden. Våra handledare var imponderade =)

Det var allt vi hade att göra under dagen. Strax efter två stämplade vi ut och lämnade Volvo.
Gott mos, att sluta tidigt ännu en dag var inte helt fel ;)

Min eftermiddag fortsatte hemma med först lite pluggande, slappande och sedan en liten go tupplur.
Kvällen har jag spenderat framför min dator, som vanligt :P

Att jag skulle vara vaken såhär länge var inte riktigt planerat. Det kommer bli tufft att gå upp imorgon. Jag känner redan nu att jag aldrig kommer orka börja tidigt, dvs gå upp om 2 timmar. Nej nej, lite mer sömn får det nog bli. Klockan sju ska jag upp... Jag orkar inte vara på Volvo fram till midnatt liksom... Haha

Det här var allt från mig idag =)

Nu ska jag sova.
God natt =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0