En lite mindre bra fredag...

Idag är det inte mycket som varit bra...

Det har varit en dag som jag bara vill glömma, en dag med bara massa problem.
Imorse tog jag mig en lång sovmorgon. Det var först vid halv nio väckarklockan ringde. Jag tyckte att jag var värd en sovmorgon! Trots detta var humöret inte alls på topp. Jag ville inte gå upp. Allt kändes fel redan då.
Tillslut fick jag släpat mitt upp ur sängen, det tog emot...

Vad mina familjemedlemmar gör på morgonen skulle jag gärna vilja veta. Imorse möttes jag av en lapp på kylskåpet:

Det är tur att jag inte äter frukost. Att få en dansk skalle av kylskåpsdörren varje morgon hade nog inte varit så roligt... ;)


Strax innan tio befann jag mig vid skrivbordet på Volvo. Det var trist där. Knappt några folk denna dag heller. Min handledare hade, sent igår kväll, blivit tvungen att åka till Tyskland där något problem med en lastbil hade uppstått. Oskars handledare var ledig. Vi hade helt enkelt inga handledare. Något att göra hade vi inte heller. Det var en riktigt trist och båda två längtade efter att få gå hem.

Jag fick mailat iväg lite anteckningar från gårdagens möte. Det var allt jag gjorde fick gjort.
Kvart i elva packade jag och Oskar ihop våra saker för att avsluta dagen. Det kändes helt meningslöst att vara där. Vi valde helt enkelt att ta ut våra APU-timmar och gå på helg några timmar tidigare än vanligt.

På vägen hem stannade jag till i stan för att köpa en ny väska. Äntligen kan jag sluta klaga på att mina datorväska är kass! =D

Det jag skrev om i förra inlägget, oljespillet, snurrandet osv, hände också.

När jag kom hem hade jag ont i huvudet och var trött. Jag satte därför igång en film för att vila en stund. Pappa kom in till mig för att höra hur det var. Han hade tydligen åkt förbi "mitt ställe" två timmar efter att jag och bilen dansat en sväng. Då höll de på att sanda hela vägen pga oljespillet.
Nu i efterhand känns det bra att veta att det var olja som gjorde att jag snurrade. Var först lite rädd att något hänt med min älskade bil.

Strax efter att jag pratat med pappa stängdes mina ögon. Två och en halv timme senare vaknade jag upp med en huvudvärk som inte var att leka med. En kvart lyckades jag hålla mig vaken innan det var dags att sova en stund till. Denna gång blev det dock bara två timmar.

Just nu känner jag mig sjukt trött, ganska konstigt faktiskt i och med att jag inatt sov i nio timmar och under eftermiddagen i fem timmar. Är det någon som borde vara pigg så är det faktiskt jag!
Fast om jag tänker efter så är det kanske inte så konstigt att jag är trött igen. Har spenderat 3 timmar i köket, kladdkakor och kolakakor har bakats. Det tar på krafterna.


Imorgon är det dags för match i Köping. Jag ska självklart med trots att jag inte ska spela. Morgondagen kommer bli lång, men förhoppningsvis även riktigt rolig. Självklart följer datorn och kameran med ;)


Nu blir det en stund framför tv innan det är dags att stänga ögonen och sova. Hoppas bara att det finns något att se på. Idol-skiten är la slut eller? Klarar inte av de programmet!

Trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0