Slut på träningsuppehållet

Jag har nu suttit här framför datorn ett tag och funderat. Om jag gör rätt vet jag inte, det återstår att se...


Den här veckan har jag haft träningsuppehåll för att vila upp foten som krånglat. Rehab är vad jag har sysslat med.
Tyvärr måste jag meddela att foten varken har blivit bättre eller sämre av detta. Den ligger kvar på samma nivå, en nivå som jag egentligen hade önskat att den försvann. Foten gör fortfarande ont, men det verkar inte hjälpa med varken Voltaren eller rehab.

I och med att foten varken blivit bättre eller sämre har jag nu beslutat att återgå till träningarna igen. Träningsuppehållet är över!

Om det är rätt att börja träna igen vet jag inte, men jag tycker bara att det känns meningslöst att ha ett träningsuppehåll när det inte ger några positiva utslag.

Nu återstår det att se om foten pallar hela denna säsongen, jag är tyvärr lite tveksam till det. Jag känner min kropp bäst, och innerst inne tror jag ärligt talat att den inte kommer bli bättre än den är. Jag är rädd att behöva gå runt med en fot som gör ont i resten av mitt liv... Jag hoppas dock på ett under, tänk att vakna upp en morgon utan att behöva knäcka till foten för att den ska "låsas upp" så att det går att röra på den. Jag hoppas på ett mirakel.

Nu ska jag drömma om rosa fluffiga moln.
God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0