Tillbaka...

Jag är tillbaka...
Igår kväll kändes allt jobbigt, det var därför jag bara lämnade min dator igång på skrivbordet, inloggad på diverse olika sidor, och istället gick och la mig...

Om man borser ifrån kvällen så var min dag hur bra som helst! Helt underbar!
Jag startade dagen strax innan sju. En liten stund sedare satt jag i bilen för att åka till Torslanda. I Torslanda var det först en liten föreläsning. När den var avklarad gick vi ut och körde lastbil.
Tjena va roligt de va!

Jag fick kört 5 olika, varav den tyngsta vägde 60ton. Man kände sig inte allt för kaxig när man körde runt på testbanan med världens längsta släp (det kändes så i alla fall, haha), full lastat med timmer.
Det här kommer jag minnas länge!

Efter lunch var jag tillbaka vid mitt skrivbord i Lundby. Jag och Oskar fick en uppgift att göra. Tyvärr måste vi nog kontakta vår handledare och meddela att vi inte klarar av att göra den. Vi har fått en hel del tyska tidningar, i dem ska vi leta upp saker som har med ergonomi att göra och sedan översätta dem till engelska. Det hade varit en liten fördel om man hade fattat vad det betydde...
Min tyska är inte så bra, och Oskar har aldrig läst tyska. Det känns ju bra...

Strax innan tre avslutade vi vår dag.
Jag åkte å hämtade klubborna till laget, gjorde några andra saker och sedan åkte hem och tvättade bilen.

Träningen skrev jag om igår... Behöver inte säga mer...



Trots att klockan ännu inte är så mycket har jag redan hunnit en sväng till skolan och dessutom slappat lite här på Volvo. Det är dötrist här!

Om några timmar är det dags att gå hem! Wiho...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0