Sova =)

Ett gott humör ska man alltid ha en morgon då solen gott upp....

Äntligen är det kväll... Detta är stunden jag väntat på hela dagen.

Arbetsuppgiften som jag pysslade med under eftermiddagen blev klar strax efter sex. Det var då dags för mig att lämna stället för att åka till hjalmar å sätta mig på en buss.
Det var lite småsegt att åka hem så sent, men nu har jag jobbat in någon timme...
Strax efter sju kom jag innanför dörren. Jag bytte om racersnabbt till träningskläder, sedan bar det av till Munkegärde.
Träningen idag gick helt okej. Jag kände mig lite seg i kroppen efter den långa dagen på Volvo. Foten var dessutom inte riktigt okej...
Jag bet ihop och körde hela träningen.
När jag kom hem släppte allt. Jag blev trött och ville bara gå och lägga mig, men självklart kunde jag inte göra det. Först fick det bli en dusch, sedan mixtrande med det mobila bredbandet. Det vanliga bredbandet ligger fortfarande nere =(
Jag skulle ha skickat iväg några kort, men det går typ åt skogen. Allt går långsamt och att skicka mail är omöjligt. Jag funderar nästan på att ge upp och se om det går bättre imorgon bitti.

Imorgon blir det tidig uppgång. Jag planerar att börja min arbetsdag strax innan sju, det betyder att jag måste ta bussen här ifrån vid sex. Halv sex ringer min väckarklocka.
Jag ska nog gå och sova nu... Kommer aldrig orka med morgondagen annars.

God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0