Ett prov mindre... :)

Ett prov mindre...

God kväll :)

Det är en mätt och glad Malin som sitter och skriver detta blogginlägg...
Jag har precis käkat lite middag. Det behövdes för hungrig var jag!

Min dag idag har bestått av glädje, skratt och lite sånt. Det har varit en dag med blandade känslor helt enkelt.
Dagen började med att jag tog bussen till skolan (kors i taket!). Det var självklart köer på vägen, vilket gjorde att jag kom några minuter försent... men inte gjorde det något i och med att även läraren var sen.
Första lektionen var det matte som gällde. Jag räknade igenom ett gammalt nationelltprov medan Adam och Carro satt bredvid och skickade sms. Jag är glad att jag jobbade!
Det fanns några tal som för mig var omöjliga att lösa. Det gick liksom inte. Tankarna i mitt huvud blev mörka och jag mådde inte alls bra. Jag blev nervös inför provet och var rädd att misslyckas. Det var lite småjobbigt...

Under lunchen kopplade jag bort allt som hade med skolan att göra. Jag, Carro och Adam satt och tjötade om annat och det var bra. Jag kände mig riktigt glad igen.

Efter lunch var det en kort liten genomgång inför praktiken. Direkt när den var avklarad satte matteprovet igång.

Allt började extremt bra. Läraren gav oss ett provhäfte... MED FACIT. Det upptäcktes dock ganska fort och läraren fick rycka bort de sidorna...

Hur provet gick vill jag inte uttala mig om. Jag vet inte hur jag kände liksom. Det är borta nu. Provet är över och jag tänker inte mer på det!


Efter skolan mötte jag lillebrorsan på Centralen. Tillsammans åkte vi sedan hem med tåg och buss.
Väl hemma började pluggandet... Den här gången fick det bli lite svenska (har prov på torsdag...). Det kanske inte gick så jäkla bra, men jag fick gjort lite och lite är bättre än inget alls.

Framåt kvällen packades dator och svenskaböckerna ner i väskan för att få följa med till träningen. Jag hade planerat att titta lite, plugga mycket och titta lite till... men så blev det inte.
Träningen började med att jag tog lite kort. Efter det fick jag ett uppdrag: Åka och hämta Robban i centrum.
När han var hämtad var jag tillbaka i hallen igen. Tro nu inte att det blev något pluggande... nej nej, jag letade upp ritningen på nya hallen och satt tillsammans med mina innebandypolare och tittade på den.

Helt plötsligt blev klockan nio och träningen var över.

Strax efter nio lämnade jag hallen, åkte och tankade (fy vad dyrt!) och styrde sedan bilen hemåt. Sedan jag kom hem har det inte hänt speciellt myckte. Jag har mest suttit här framför datorn och chattat med lite folk. Lite middag har jag också fått ätit. Bättre sent än aldrig liksom ;)

Ganska snart ska jag gå och lägga mig. Ska nog sätta igång en film. Tror det får bli 17 Again. Tittade på den en stund igår kväll, men lyckades självklart somna...

Hörs imorgon.
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0