Första dagen på praktiken... och lite annat...

Första dagen på Volvo 3P är över...

Ja, vad ska man säga egentligen? Min sista praktikperiod på gymnasiet har nu börjat. De kommande 9 veckorna kommer jag vara på Volvo Lastvagnar i Lundby.

Min första dag där var idag.

Jag började dagen med att möta upp min klasskamrat utanför porten. Tillsammans gick vi sedan in för att möta upp vår chef.

Väl inne i byggnaden fick vi träffa på våra handledare. Den första studen blev det mest snack för att lära känna varandra en del. Jag blev även visad till min arbetsplats. Det känns lite lyxigt att ha egen dator och allt där :P
Halv tio satte det första mötet igång. I två timmar satt min handledare och hans "slavar" och hade ett möte på engelska. Jag var as trött och kämpade hela tiden för att hålla ögonen öppna. Det var verkligen en kamp!

Efter mötet fick vi en timmes lunch. Halv ett satte jag och Oskar oss vid min arbetsplats för att invänta dagens sista möte. De kommande fyra timmarna spenderade jag i ett grupprum tillsammans med Oskar och några kollegor (vad konstigt det kändes att skriva så...). Det var riktigt segt och jag fattade typ ingenting av de som sades.
När mötet var avslutat kunde jag andas ut igen. Hjärnan var fullproppad med massa information. Jag fick lämna stället ganska snabbt efter det.
Fy sjutton vilken mindre rolig arbetsdag jag hade. Det var inte alls kul att starta med möte 6 av 8 timmar!
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, eller ja... det finns 3 möten inplanerade, men förutom det får jag se vad som händer.



Jag hann med en stund i stan efter praktiken. Jag hittade egentligen hur mycket som helst som jag skulle viljat köpt, men mitt samvete sa nej. Ska jag köpa några mer kläder så måste garderoberna rensas ut först!

Vistelsen hemma blev inte långvarig. Jag fick ett ryck på bredbandet som inte fungerade! Som tur var hade jag det mobila bredbandet, så det fick helt enkelt kopplas in. Självklart sa jag inget till mina bröder. Jag tyckte allt att jag var i mest behov av lite internet. Liksom, hur skulle jag klara mig utan att kunna läsa bloggar, blogga själv, chatta på msn, vara inne på facebook osv osv osv...

När jag var uppkopplad igen valde jag att snabbt byta om till träningskläder för att åka och träna innebandy. Foten gjorde typ as ont, men jag ignorerade smärtan.
När träningen väl satte igång glömde jag av att foten gjorde ont. Allt fungerade väldigt bra fram till slutet då det var dags för fys, löpning och styrka. Jag var självklart med... men efter att hälften av löpningen var avklarad sa Mattias till mig att kliva av. Syntes det så tydligt att jag hade ont? :S Jag försökte ju dölja smärtan så mycket det bara gick!
93% av träningen var jag med på i alla fall. Det är ju alltid något.
Tyvärr var det inte många glada miner på mina innebandypolare när jag kom dit i träningskläder.... De ville inte att jag skulle träna, men jag gjorde det ändå.
Imorgon vet jag inte hur jag ska göra. Jag vill träna, men det är jag nog ensam om att vilja. Jag tror inte alls att det är någon mer som vill att jag gör det.

Hur det blir återstår att se. Jag har hela natten på mig att fundera...


Jag hade egentligen planerat att gå och lägga mig tidigt, men det gick inte så bra. Jag fastnade framför massa problem på datorn istället... Duscha har jag inte heller hunnit med att göra. Å vad trött jag blir på mig själv.

Imorgon är det tisdag och jag ska ännu en gång till Volvo. Jag har flextid, vilket gör att jag kommer kunna bestämma själv vilka tider jag ska jobba. Kravet är bara att jag jobbar 40 timmar i veckan...
Imorgon tänkte jag börja vid åtta-tiden.

Nu måste jag ta en dusch innan jag går och sover.
God natt


Kommentarer
Postat av: G.

För helvete Malin!!!! Gå till naprapaten!!!



Jag har ju bokat en heldag i Idrottshallen den 19:e för att se dig spela!!!

2009-09-08 @ 08:25:37
Postat av: Malin

Hmm... Kanske ska gå till naprapaten ändå...

2009-09-08 @ 14:33:53
URL: http://malinnr15.blogg.se/
Postat av: G.

Johan hälsar "IQ Fiskmås!!"



Du vet ju hur du ska göra för att lösa problemet! Gör det!!

2009-09-08 @ 18:40:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0