Andra halvlek

Halva dagen är avklarad...

Jag har haft fullt upp de senaste timmarna. Hjärnan har gått på högvarv.

Uppgiften jag först fick var att skriva om en lista på vänsterstyrda lastbilar till högerstyrda. Komponenterna har liksom olika nummer. Allt gick jättebra i början, men efter halva körde jag fast. Efter en del kliande i huvudet gick jag bort till han som gett mig uppgiften. Jag sa att jag tyckte att något var fel, att det inte stämde. Tillsammans tittade vi på det. Klart att jag hade rätt. Det saknades en "pappa" till en komponent. Det gjorde att jag inte kunde slutföra mitt uppdrag.
Jag fortsatte min färd bort till en annan person för att återigen berätta vad som var fel. Han letade länge i datorn innan även han upptäckte att något var fel.
Ärendet har nu gått vidare till en högre person.

Jag fick en ny uppgift att lösa eftersom den gamla fick läggas på is. Uppgiften var att göra en powerpoint slide. Det som skulle vara med fick jag mailat till mig. Världens lättaste uppgift :P Det var ju bara att använda ctrl+c och ctrl+v. 
Det som var lite jobbigt var när jag skulle skriva ut den... Den enda skrivaren som kunde skriva ut A1 format låg tre våningar upp... Jag fick helt enkelt springa i trapporna.
Väl tillbaka vid mitt skrivbord kom det en person som ville lägga till lite på powerpointen. Det var bara för mig att skriva lite till och sedan springa i trapporna ännu en gång för att hämta pappret. Nu har jag allt tränat klart för idag ;)

Just nu har jag lunch. Ätit har jag redan gjort så det blir en stund chill framför datorn innan det är dags att sätta igång med arbetet igen. Frågan är bara vad jag ska göra för något...

Jag hade planerat att gå hem lite tidigare idag, men det skiter sig. Jag måste gå på två möten, det första klockan 14-15 och andra 15.30-16.15.
Jag kommer helt enkelt få jobba fulldag idag också, men det är sak samma. Jag tar ut timmarna på fredag istället ;)

Gött mos!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0