16/9

Jag har märkt att de flesta inlägg som publicerats här de senaste två veckorna har handlat om min praktik och hur slappt och lite mindre roligt jag har där.
Idag tänkte jag vända på det och faktiskt skriva att jag har haft lite roligt....



Imorse var det en trött Malin som blev väckt strax efter fem. Att gå upp gick bara inte. Jag valde att ställa om väckarklockan för att ta en senare buss. Tio i sex ringde väckarklockan för andra gången. Jag var fortfarande trött och valde att ställa om tiden ännu en gång. Halv sju ringde väckarklockan för tredje gången. Jag hade kunnat gå upp då, men lite sömn till tyckte jag allt att jag var värd. Klockan ställdes alltså om en gång till.
När jag blev väckt för fjärde gången tyckte jag att det var helt okej att lämna sängen. Klockan var då halv åtta. Hade det varit en vanlig dag så hade jag nästan avklarat min första timme på praktiken.

Jag är glad att jag valde att ta en sovmorgon, att gå upp vid fem hade min kropp aldrig orkat. Det blev en mycket sen natt, kameran ville inte fungera men jag ville självklart inte ge upp. Jag ville få den att fungera innan jag dejtade kudden... Vid halv två gav jag dock upp, något var fel och jag orkade inte bry mig.
Sovmorgon var helt enkelt något jag behövde!


Min arbetsdag har inte varit speciellt händelserik, inte om man tänker på det den egentligen ska handla om... Det fanns ingenting för mig att göra... men tro nu inte att jag hade tråkigt för det. Nej, herre gud!
Min dag bestod av 5 timmars telefonsamtal med sammanlagt 14 olika personer. Mobilen har gått varm idag, men inte klagar jag på det. Det är ganska roligt att tjöta :P
Suttit stilla å inte gjort någonting har jag inte heller gjort. Det har allt funnits personer som givit mig uppgifter utanför arbetet. Dagen idag har bestått av väldigt mycket innebandy.
Spelarna är nu licenserade och allt verkar stämma.

Det var lite knöligt i början, men när jag väl fattade hur jag skulle göra så gick det lätt som en plätt.

Dagen på Volvo blev sen. Jag åkte därifrån strax innan 18.00. Lite segt att komma hem sent, men det var ju trots allt mitt "fel". Börjar man sent får man sluta sent.
Imorgon jobbar jag min sista dag för denna vecka. På fredag ska jag egentligen på en UF-mässa, men palla det. Min grupp kommer vara hemma... och då ska jag också vara det :P

Morgondagen kommer nog bli kort. Jag har redan jobbat 27 timmar denna vecka... Å från förra veckan har jag kvar 2 timmars övertid. Jag behöver knappt gå dit imorgon... Hihi

I morgon blir det i alla fall bilen till Volvo. Jag måste på hemvägen lämna in min kamera =( Den vill inte fungera som den ska, det går inte att lägga över korten till datorn. Har försökt göra en total återställning, men det hjälpte inte. Tror att det är något i mjukvaran som blivit konstig...

Min dag håller just nu på att ta slut. Kroppen säger ifrån och vill att jag ska sova...

God natt =)

BTW är det någon som är grym på IDA-systemet (innebandy) så är det jag :P Det är var jag sysslat med de flest timmarna av min dag ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0