Lördagen

Vilken underbar helg.

Det här inlägget kommer handla om min mycket trevliga gårdag...

Jag började dagen med en välbehövlig sovmorgon. Det var först strax efter två som jag kom igång och hade vaknat till liv. De närmsta timmarna spenderade jag framför datorn och HTML-koder och photoshop. Det blev en hel del pillande på en design som snart kommer visas på en blogg någonstans här på nätet ;)
Framåt kvällen kom moster, hennes sambo och min kusin över för att äta tacos med oss. Det var en trevlig stund. Det sjuka är att alla klagade på att det var "övermätta" medan jag satt vid bordet och kände mig lagom mätt. Varför är alla så osmarta och äter mycket bara för att det är gott? haha

Efter lite mat och kaffe började brorsan och hans kompisar planera utgång. Jag fick förfrågan att vara chafför, men tackade faktiskt nej pga trötthet. Kvällen slutade dock inte där. Efter en liten stund fick jag tre alternativ:
1. Vara chafför
2. Stanna hemma
3. Följa med ut och supa.

Jag valde alternativ nr 3 ;)

Kvällen började med att vi inte hade någon chafför, lyckat! Tillslut löste det sig, en av de som egentligen skulle släppa loss valde att istället sätta sig bakom ratten och köra. Det var vi väldigt tacksamma över.
Vi drog först iväg till några i Fontin. Där blev det lite öl, shots och sprit.
Strax innan klockan passerade tolv satte vi oss i Impala´n igen för att fortsätta vår färd som inte var planerad till något speciellt ställe.
På busstationen i Kungälv såg vi en till bil, det blev helt enkelt en sväng in dit för att tjöta. Tillsammans med dem åkte vi sedan till Rollsbo där det var race. Tyvärr lyckades vi komma när polisen kom, vi hann allstå inte se något. Färden fortsatte sedan mot Göteborg. Det blev en träff på Götaplatsen.
Drygt två timmar hann vi vara där innan jag såg polisen komma. Vi packade snabbt in oss i bilarna för att dra vidare.
Avenyn upp och ner ett antal gånger hann vi med innan vi tillslut fick order om att hämta upp en person i Kungsbacka. Det var egentligen ingen som var sugen på det, men det blev så ändå.
Vi hann till Kållered innan det var dags att stanna för att hämta mer dricka i bagagen. Farbror blå kom dit och snackade med oss. Det var tydligen någon som tänt på en bil i närheten och de frågade om vi hade sett något.

Samtidigt som vi stod där ringde personen som vi skulle hämtat upp. Han behövde inte bli hämtad längre och vi kunde helt enkelt åka hemåt igen.

Strax efter fyra imorse kom jag hem. Lite rund om fötterna var jag allt, men det var inte så jäkla farligt. Jag har varit med om värre om man säger så.

Jag lyckades somna ganska så fort och det var la tur de...

Som avslutning på detta inlägg får det bli ett litet collage som jag slängt ihop lite snabbt. Bilderna är från gårdagen.



Tack för en mycket rolig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0