Helg, högskola och lite annat ;)

Helgen är snart slut och jag kan inte göra annat än att le åt dagarna som varit. Det var länge sedan jag kände mig så här lycklig, utvilad och glad en söndagskväll.
Helgen som varit har varit riktigt bra. Jag har haft tid till att vila upp mig, trots att jag både har jobbat och hjälpt till på ett barnkalas. Jag har massa ny energi inom mig som bara väntar på att bli använd. Jag är laddad för en ny vecka och för en gång skull är jag riktigt sugen på att träna. Jag misstänker att det kommer bli en vecka med massa träning, typ löpning, cykling och kanske lite innebandy.
Vad jag kan se på mitt schema så kommer denna skolvecka vara ganska så lugn. En del halvdagar och långa luncher. Jag har inte mycket att göra på de lektioner som är, vilket absolut inte gör mig något. Det är trots allt ganska gött att bara vara i skolan, umgås med de bästa och ha jäkligt roligt. Att studenten kommer närmre och närmre märks verkligen. Det blir mindre och mindre att göra i skolan. Snacka om att trappa ner!

Om några timmar är det måndag igen och det är helt enkelt dags för en ny vecka. Jag jobbar endast 19 timmar denna vecka, snacka om chill! :P

Högskolan har jag sökt till och mitt val känns riktigt bra. Nu är det bara att vänta på beskedet som kommer i slutet på juni (om inte jag minns helt fel).

Nu ska jag ta och avrunda min dag och leta fram lite saker som ska med till skolan imorgon.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0