Lördag

Jag trodde att den här helgen skulle bli en lugn helg med massa slappande, men så blev det verkligen inte.
Idag blev jag tvungen att jobba, det var dock halvdag vilket var ganska gött. 7.30-14.00 befann jag på jobbet. När jag kom hem var jag helt slut, trött och hade ont i min rygg. En tupplur planerades och jag hann precis somna när någon öppnade min dörr. Jaha, där var den tuppluren förstörd.

Framåt kvällen gick jag ut för att tvätta min bil. Avfettning och vanlig tvättning blev det. Nu är den ren och fin.

Kvällen har jag hittills spenderat i soffan framför tvn. En äpplepaj har bakats och ätits upp (och ja, jag bjöd faktiskt min familj...).
Mitt rum borde jag egentligen städa, det ser ut som en krigszon där inne. Jag förstår inte hur det kan bli så stökigt när jag knappt är där inne... Jag skyller allt på skolan, hade vi inte fått massa jäkla papper hela tiden så skulle det inte varit så stökigt i mitt rum. Papper hamnar överallt; golv, säng och skrivbord... Okej, hade jag samlat alla papper på samma ställe samt slutat slänga massa kläder på golvet så hade det nog inte blivit så stökigt så fort, men va fasen, jag är en ungdom ;)

Imorgon blir det inte någon slappdag. Det är barnkalas för min älskade kusin som fyller 8 år. Jag ska vara med under barnkalaset. Hoppas att jag överlever...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0