Snuvuad på min sovmorgon

Imorse hade jag sovmorgon, jag hade sett fram emot denna då jag har svårt för att somna inatt. Väckarklockan var inställd på 7.30. Åh vad gött det skulle bli att få sova... självklart slutade min sovmorgon inte som jag tänkt mig. Klockan 6.48 vaknade jag av ett sms.
Lillebror: När börjar du idag?

Jag blev inte alls glad. Hade jag börjat som vanligt, alltså klockan åtta, så skulle jag redan varit uppe. Min älskade lillebror väckte alltså mig. Jag blev lite besviken. Min sovmorgon försvann och att somna om gick inte. Det var bara att rikta ögonen på tv, som varit igång hela natten, och titta på Rivstart som precis startat.

Trots att jag inte fick min efterlängtade sovmorgon så tycker jag ändå att dagen hittills har varit bra. Jag gick ut på en lång promenad innan jag åkte in till stan för att möta Carolina och Adam. Promenaden var behövlig då jag är ganska stel i benen efter gårdagensträning. Just nu befinner jag mig i skolan. En våning under pågår lektionen, entreprenörskap, dvs en lektion där man inte gör någonting. Jag, Carro och Adam sitter dock på torget och övar på våra tal som ska hållas om några timmar.

En liten tupplur hade inte varit helt fel. Kanske jag ska försöka få med de andra två slöfockarna till uppehållsrummet och sofforna ;)

Ha en underbar dag i solen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0