Första dagen på högskolan

Hej!

Jag vet att det är mitt i natten, men just nu är jag inte ett dugg trött. Det gör i och för sig inget om jag är vaken nu, föreläsningen i skolan börjar klockan 15.00 så jag kan ta mig en liten sovmorgon.

Idag, eller ja igår blir det ju, startade skolan. Vi hade först en informationsföreläsning på två timmar. Det var en givande föreläsning med lite blandat innehåll. Efter detta fick vi en kvarts rast innan det var dags för föreläsning nummer två. Detta var kursstarten.
Organisation, organisering och marknadsföring är det vi börjar med. Det var en 3,5 timmar lång föreläsning om organisationsteori och liknande.
Jag hade inga problem alls att hänga med, det var nämligen det här jag avslutade sista kursen på gymnasiet med. Det blev en liten repetiontion helt enkelt.
En massa antecknades och efter att föreläsningen var slut cyklade jag hem och läste igenom allt jag skrivit. Det är nu skolan börjar, det gäller att hänga med från början för om lite drygt tre veckor är det dags för den första tentan!

Hemma på min säng låg det ett stort brev till mig. Min älskade lilla flicka i Alafors hade skickat hit en fin tavla till mig:



Jag pratade i telefon med henne en stund. Det är alltid så kul att prata med Emma för hon blir så glad när hon hör min röst. Idag pratade hon om att det skulle varit bra om det fanns en knapp som hon kunde trycka på så att hon kom till mig. Hon berättade även hur hon skulle kunna göra för att slippa skolan. Min busfia ;)
Under kvällen blev det lite smsande. Tillslut kom det klassiska kvällssmset från henne: Saknar dej godnat
Åååh, vad jag saknar henne!

Under kvällen har jag chattat med älskade lillebror. Det är alltid lika kul att prata med honom. Han är alltid så glad. Vi tjötade om allt mellan himmel och jord. Fick till och med ett "Saknar dig!" från honom.
Om lite drygt en vecka är det dags för mig att åka hem första gången. Det sak bli trevligt att träffa familjen, kompisar och även hälsa på innebandylaget. Ska åka till jobbet en sväng och säga hej också.

Jag har egentligen inte så mycket mer att säga. Jag trivt fortfarande bra här i Kalmar och jag är glad att jag tackade nej till den plats jag blev erbjuden idag på Högskolan i Borås. Jag vill inte lämna detta ställe!

Nu ska jag titta på tv en stund innan det är dags att sova.
God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0