Fredag 13 augusti

Helgen är kommen och jag kommer för en gångs skull vara helt ledig från jobb. Det kommer bli underbart gött!

Det händer inte speciellt mycket i mitt liv just nu. Jag jobbar och sover. Det är väl ungefär det jag hinner med under en dag. Okej, lite dator blir det också ;)

Eftersom klockan är efter midnatt så får jag väl skriva om gårdagen då...
Fredag den 13 augusti. Att det var en otursdag märkte jag absolut inte av. Jag valde att åka till jobbet lite tidigare för att hinna med en promenad i Fontin. Promenaden blev lite längre än jag tänkt mig, en mil var lite för långt faktiskt. Jag hade extremt ont i foten nästan hela tiden. Att sedan jobba 9 timmar direkt efter det gjorde inte saken speciellt mycket bättre.

Jag var extremt trött när jag kom hem, inte trött så att jag behövde sova utan mer trött för att jag hade så ont. De starka tabletterna Tramadol blev min räddning. Jag vet mycket väl att jag får massa biverkningar av dem, men jag kände att jag inte hade något val.
Foten gjorde så jäkla ont. Det var länge sedan jag känt denna smärta! Några tramadol intogs och jag la mig på sängen för att låta dem göra sitt.
Dryga halvtimmen senare kände jag att det började gå åt rätt håll i foten. Tyvärr mådde jag inte speciellt bra i resten av kroppen. Allt snurrar, jag ser dubbelt, är illamående och hörseln är nedsatt. Detta är biverkningar av tabletterna.
Att jag mår lite mindre bra bryr jag mig inte om. Huvudsaken är att foten inte gör ont, gör den det så kan jag nämligen inte sova. Nu när jag är smärtfri kommer nog sömnen inte bli några konstigheter.

Japp, jag skriver bara massa gojja här...

Mamma har nu skaffat facebook. Det trodde jag aldrig skulle ske, men ack så fel man kan ha ibland. Det ska bli kul att se hur ofta och länge hon kommer sitta framför datorn nu. Pappa blev lite smått galen förrut när datorn var upptagen ;)

Om sju timmar är det dags för mig att gå upp och förbereda mig inför dagens uppgift; att plocka ihop mormor och morfars husvagn. Jag ska helt enkelt åka till Resö och hjälpa till där.
Hoppas att vädret är okej och att det går relativt snabbt...

Nä, nu ska jag springa och spy innan det är dags att borsta tänderna, tvätta bort sminket och leta fram någon bra film att titta på.

God natt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0