Fy fan!

Fy fan vilken hemsk natt och dag jag har haft!

Igår var det riktigt kallt i lägenheten. Vi frös enormt mycket. Min fot tog stryk av detta, den gjorde riktigt ont! Jag valde att ta ett par diklofenak för att få bort den värsta smärtan.
Klockan tickade på och jag blev bara piggare och piggare, samtidigt som kroppen kändes sämre och sämre. Jag satte på mig en joggingoverall och gick och la mig i sängen framåt halv två. Att sova gick dock inte. Jag var superpigg och näsan frös. Tvn var igång och jag tittade på program efter program. Tiden gick och jag blev mer och mer uttråkad.

När klockan blivit halv nio, på morgonen, somnade jag äntligen. Det var dock mindre roligt att jag vaknade två timmar senare utan att kunna somna om. Ack va dåligt jag mådde. Illamående och frös!
Jag tog en lång och varm dusch och kröp sedan ner under täcket igen. Där låg jag en stund och bara vilade ögonen. Illamåendet blev värre och jag fick springa en sväng till toaletten. Usch!

Halv tre var det dags att åka till skolan för att gå på dagens enda föreläsning. Jag mådde skit, var likblek och allt kändes bara väldigt jobbigt. Det var ett helvete att cykla den lilla biten som är till skolan. Jag trodde seriöst att jag skulle tuppa av.
Föreläsningen började och jag kände att det inte skulle sluta bra. Jag hade rätt... 4 gånger fick jag lämna salen för att tömma min stackars mage som inte hade någon mat i sig. Matsaft är förjävla äckligt!
Jag lyckades överleva den två timmar långa föreläsningen, men det var knappt... Cyklade i lugnt tempo hem och la mig på sängen. En hink bredvid blev min räddning. Det tog inte många minuter innan det var dags att smaka magsaft igen.

Kusinen kom in och kollade läget, jag kände mig som ett lik och ville bara sova. Och så blev det också. Jag somnade till en stund och vaknade av att mobilen ringde.
Lillkusinen ville prata om ingenting. Hon och jag har pratat med varandra varje dag de senaste dagarna. Hon hade till och med ställt alarmet på mobilen för att hon skulle komma ihåg att ringa mig.
Imorgon bestämde vi att höras av antingen vid elva eller vid halv sex, allt hänger på om hon ska till skolan eller inte.

Nu är det i alla fall kväll och jag mår lite bättre. Magen har fått i sig lite mat, vilket gör att jag känner mig starkare. Jag var i skolan en sväng för en stund sedan för att beställa den sista boken.
Nu sitter jag i lägenheten. Det är svinkallt! Dubbla fleecefiltar hjälper inte speciellt mycket. När fasen ska man kunna sätta igång elementen???

Imorgon är det dags för en föreläsning igen, 13.00-16.00. Efter det ska jag och tre kompisar stanna kvar i skolan för att påbörja ett grupparbete som ska redovisas nästa torsdag. Här är det snabba puckar som gäller!

Det här var nog allt för mig.
Snart ska jag sätta på mig massa kläder och gå å lägga mig.
God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0