Livet i en flyttkartong

Usch vad dålig jag är på att uppdatera här. Jag har de senaste dagarna tänkt skriva några få rader, men tröttheten har slagit in och jag har somnat istället.

Dagarna rullar på fort, och de flesta av dygnets timmar spenderar jag på jobbet. Idag har jag i och för sig varit ledig. Lediga dagar är det ont om, men jag klagar inte. Pengarna behövs och jag jobbar därför mer än gärna. Om lite drygt en och en halv vecka är jag bosatt i Kalmar, redo för att möta vardagen där nere.
Det känns lite skumt att jag snart flyttar hemifrån, snart ska jag sköta mig själv. Jag är dock helt övertygad att jag kommer lyckas med detta, men det är ändå blandade känslor inom mig.

Huset här hemma ser ut som en uppochnedvänd flyttkartong. Det är saker överallt. I mitt rum står det 10 bananlådor, 1 är fylld...
Vardagsrummet är mitt förråd. Där står min nya säng, köksbord, stolar, tvbänk, vardagsrumsbord, tallrikar, glas, ja lite av allt möjligt helt enkelt.
Just nu vill jag bara att allt ska bli klart, att flytten ska vara avklarad. Det är kaos överallt.

Sista dagen på jobbet för min del är fredag 20 augusi. Jag avslutar med en heldag, 7.30-20.10. På lördagen 21 augusti flyttar jag...

Det här blev en snabb och rörig uppdatering. Jag är barnvakt just nu och därför har jag inte tid till att sitta och skriva mycket här.

Hörs en annan dag.
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0