17/2 - Dopdag

Det har gått några dagar sedan jag skrev något längre här...

Halva lovet har gått och jag jobbar, sliter, pluggar och slappar. Det är en salig blanding.

Idag har jag förresten dopdag, intressant eller hur?

Sedan jag skrev här sist har det inte hänt speciellt mycket...
I söndags jobbade jag, 9.45-18.15 och efter det drog jag direkt till Mimershallen där det var match. När jag kom hem var jag helt slut och somnade gott i soffan. Det blev ännu en natt där...

Måndagen kändes som en mardrömsdag. Jag sov dåligt under natten och gick till jobbet som en zombie strax efter sju. Som tur var hade jag en kort dag och redan vid två var det dags att gå hem. Jag spenderade större delen av eftermiddagen och kvällen i soffan, lite plugg hann jag med.
Dagen blev väldigt lång då jag "råkade" stanna uppe till tidig morgon. Det är sjukt att tiden alltid går så fort när man sitter framför datorn.
Jag somnade i alla fall strax efter sex-tiden på morgonen.

Tisdagen blev lite seg. Jag sov inte speciellt mycket, drygt tre timmar blev det sammanlagt. Det kändes lite segt, men jag har ingen annan än mig själv att skylla på. Det var ju trots allt jag som stannade uppe för länge.
Dagen kändes väldigt lång, mest berodde de nog på att jag hade kvällspass på jobbet och började därför inte förrän klockan 16.00.
Efter jobbet åkte jag hem till min familj och snackade lite. Det blev en sen kväll och jag var tillbaka i huset i Rörtången vid elva-tiden.
Lite slumrande i soffan hann jag med innan jag två timmar senare gick och la mig gött i sängen. Det tog absolut inte lång tid innan jag somnade. Snacka om att jag var trött.

Å trött, det var jag även imorse. När alarmet på mobilen ringde blev jag så irriterad och galen att jag slängde telefonen i golvet. Tur att det inte var min nya!!!
Varför jag blev irriterad är något som jag i efterhand inte har någon aning om, kanske var det för att jag sovit lite och inte alls ville gå upp...
På jobbet var jag vid kvart i åtta, redo att avklara dagens många timmar.
Det blev en jobbig dag, mycket att göra hela tiden. Kroppen gjorde ont när jag lämnade stället klockan 15.00.
När jag kom hem tände jag braskaminen och bäddade ner mig i soffan. Sedan dess har jag pluggat lite och tittat mycket på tv.
Denna dag börjar dock lite mot sitt slut ganska snart. Jag är trött och skulle behöva sova.

Imorgon är det en ny arbetsdag...

God natt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0