Nässpray eller ej?

God kväll mina vänner!

Jag ligger just nu i min varma, goa, stora säng och funderar å analyserar... utan att komma fram till något vettigt. Tiden går väldigt fort, vad jag gjort sedan jag skrev här sist för drygt två timmar sedan frågar jag mig själv. Det är galet vad tiden ska gå fort när det är kväll och man råkat hamna framför datorn. Jag borde uppfinna en spärr som säger till när det gått en halvtimme eller nått sånt. Ärligt talat så skulle jag kunna sitta framför min älskade dator en hel dag utan problem.
Det där med internet kan ställa till med stora problem...

Just nu står jag inför valet och kvalet; nässpray eller inte?
Jag har under denna dag blivit snuvig och tät i näsan, det kanske inte låter så extremt jobbigt men för mig är det lite störande. Det är nämligen så att jag inte tål nässpray så bra.

Min näsa har under mina första tolv år varit riktigt känslig. Jag började blöda näsblod jättelätt. Det räckte faktiskt att slå lite lätt på näsan så började det rinna. Detta utnyttjade jag en del i skolan, speciellt i sjätteklass, att lärarna aldrig började fundera på varför jag alltid började blöda näsblod klockan 9.05 varje tisdag då min engelskalektion började är fortfarande ett under. Jag gjorde helt enkelt allt för att slippa en stund på den lektionen ;) Jag var en busig flicka, hihi
Under senare år har detta dock växt bort, vilket jag tycker är ganska gött.

Tillbaka till det jag skulle komma till...
Just de, det var ju det där med att jag inte tål nässpray så bra...
Ja, det jag skulle säga var egentligen att jag börjar blöda näsblod av nässpray! Nu står jag inför mitt val; försöka somna med en tät näsa eller använda nässpray, blöda näsblod en stund och sedan somna med en lite mindre tät näsa... Hmm, det är här ett svårt val!

Detta inlägg blev ju jätteintressant, typ så intressant att du säkert somnat framför skärmen. Jag kan tyvärr inte hjälpa detta, min kropp och hjärna skriker efter att få sova men jag klarar inte av att slita mig från min datorn nu. Jag ska bara... som Alfons Åberg sa ;)

Det är ändå dags för mig nu att göra sista ruschen på nätet. Bloggarna ska kollas igenom en sista gång, ett viktigt mail ska skickas och dessutom måste jag hitta en bra film att titta på.

Imorgon är det en ny dag. Herrmatch i Mimershallen är det dessutom. Det betyder att jag har ett antal timmar att spendera i den hallen...

God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0