Rörtången och lite mat

Trött brud är det framför datorn. Det finns inte mycket energi till något just nu. Egentligen skulle jag vilja sova, men det är så långt till sängen...

Skoldagen slutade tidigare och tur var väl det för jag hade inte hunnit i tid till jobbet annars! På väg till Kungälv blev jag vittne till en trafikolycka mellan en personbil och en lastbil. Usch vad läskigt det var att se. Det blev en smäll, massa bromsljud och bilen snurrade 270 grader. Jag låg precis framför och såg allt i backspegeln. Det var ingen trevlig syn!

Jobbet var riktigt jobbigt. Det var övermycket att göra. Det som skulle göras under kvällen hann vi inte med då vi blev tvungna att fixa i ordning efter dagen. Inte alls kul!
Efter jobbet åkte jag hem till min familj, tjötade lite, packade och sedan drog jag mig iväg till Rörtången där jag ska bo i drygt en vecka.
Under kvällen har jag fixat mat:



Det blev massa sallad, lite gurka och morötter samt en kycklingfilé. När maten väl var klar var jag inte alls sugen på att äta. Nu står tallriken i kylskåpet och väntar på att bli uppäten. Någon som är hungrig?

Idag kommer det inte hända speciellt mycket mer. Jag ska snart sova...

Imorgon är det fredag, sista dagen innan det är dags för en veckas lov! Gött mos. Hoppas bara att dagen blir relativt lugn, jag orkar inte med att avsluta min skolvecka med massa stress...

God natt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0