Tillbaka i skolan

Det är måndag och jag befinner mig, sedan drygt en timme tillbaka, i skolan. Att jag varit sjuk ett tag märks verkligen, det går trögt och kroppen är helt slut.
Näsan rinner fortfarande och huvudet gör lite ont, men någon feber hade jag inte när jag vaknade imorse i alla fall. Hur det är nu vågar jag inte svara på faktiskt, det känns inte helt okej...

Gårdagen tog mycket energi. Jag jobbade klockan 9.45-18.15. Det var ett långt pass och stundtals lite stressigt. Jag hade roligt och timmarna gick ganska så fort. I eftermiddag är det dags att utföra veckans 3,5 första timmar på jobbet.

Den här dagen kommer helt enkelt bli ganska så lång för mig. Först är det skolan 8.00-16.30, jobbet 17.00-20.15 och till sist är det träning  20.10-22.00.
Ja, träningen kommer jag inte hinna i tid till men jag kommer när jag kommer. Jag ska inte träna ändå, så det är ganska så lugnt.

Under lunchen måste jag åka och lämna tillbaka min telefon som jag nu har flippat sönder på. Den fungerar inte som den ska och jag blir bara mer och mer irriterad.a Drygt en vecka gammal är den... Suck!

Rasten börjar lida mot sitt slut och jag ska därför ta och avsluta detta inlägg...

Ha en bra dag.
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0