10/1

Trycker man ner ett finger i ett brinnade ljus så får man ont... Fråga mig, jag gjorde det precis och nu sitter jag här med ett pekfinger som har fått ett brännmärke. Klantigt värre ;)

Dagen har gått fort, det är något som jag tycker är konstigt i och med att jag faktiskt suttit och pluggat större delen av dagen. Jag passade på att gå upp tidigt för att hinna med så mycket som möjligt. Strax efter tio satte jag mig framför datorn för att finslipa det sista på historia arbetet. Det tog inte så lång tid och när arbetet var inlämnat kände jag mig lättad. Det var det absolut sista! Imorgon är det slutprov...

En liten kort paus på några minuter blev det för att magen skulle få i sig lite käk. Sedan var det bara att återvända till skrivbordet där fysikboken låg och väntade på mig.
Många timmar satt jag och räknade och räknade, kliade mig i huvudet, fattade ingenting, insåg att det var busenkelt, räknade lite till, åt lite middag och fortsatte sedan att räkna. Det tog ett tag att räkna alla tal, men när det var gjort så kändes det gött!

Jag har även denna dag suttit och tittat på högskolor. Jag känner att det jag vill bara blir mer och mer rätt.

Imorgon är det dags för skola igen...
Tjao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0