12/1

Jag har beslutsångest...

Att somna igår var inte lätt. Jag var för trött för att kunna sova... Det tog några timmar och jag hann se ett par filmer innan mina ögon tillslut stängdes.
Några få timmar senare vaknade jag, 1 minut innan väckarklockan ringde, och fattade ingenting. Jag trodde att det var helg och tänkte därför vända mig om för att sova vidare. Tyvärr upptäckte jag att det faktiskt inte var helt utan att klockan visade 6.39 en tisdagsmorgon och det var dags för mig att gå upp. Jag kände mig lurad...

Strax efter sju gick jag ut till bilen och upptäckte att rutorna behövde skrapas! Som tur var lånade pappa min bil, för att kolla vad som hände med den i fredags, och la då i en ny skrapa. Att skrapa rutorna har aldrig varit så enkelt och lätt som det var i morse. Rena barnleken ;) Dock inte varm, fingrarna blev väldigt kalla och håret frös till is. Allt som vanligt helt enkelt, om man är så dum som jag är och tvättar håret några minuter innna det är dags att dra.

Att åka till skolan tog lång tid. Det var köer överallt och jag var rädd att jag skulle komma försent. Klockan 7.59 kom jag in i klassrummet, en minut innan lektionen började. Det var inte vilken lektion som helst utan det var dags för prov! Gaah vad jag kände mig stressad!
Det fick bli en lugn start på mitt prov. Jag passade på att äta ett äpple innan jag öppnade provet för att börja räkna...
Hur det gick vågar jag inte säga. Jag har inga känslor alls. Det kan ha gått hur som helst...

Lunchen blev lång, 9.30-13.10. Jag, Carro och Adam passade på att sova en stund i sofforna. Det var riktigt gött!
13.10 befann vi oss på Munkebäcksgymnasiet på Skånegatan. Där påbörjade vi en ny kurs; estetiskverksamhet. Det är en kurs där vi lär oss hur vi ska bygga upp vår monter inför UF-mässan. Lärarna släppte oss redan vid kvart över tre. Att sluta en timma och femton minuter tidigare är aldrig fel ;)

Jag, Carro och Adam drog sedan till Backaplan för att invänta Carros mamma. Lite titt i affärer blev det innan jag tillslut begav mig hemåt. Självklart var det massa köer. Sjukt mycket bilar överallt!
Jag var riktigt trött och jag lovar att jag skulle kunnat somna bakom ratten! Inte kul!!! Volymen höjdes lite till och rutorna hissades ner för att kylan skulle göra mig lite piggare. Dessa knep hjälpte.
Direkt när jag kom hem slängde jag mig på sängen och somnade. Jag drömde och sov riktigt gott.... fram till att klockan visade 19.59 då jag vaknade och fick panik. Jag trodde att det var måndag och trodde därför att jag var sen till träningen!
När jag insåg att det var tisdag, somnade jag om och sov några minuter till.

Pigg och glad satte jag mig sedan vid skrivbordet för att plugga lite. Alltid är det massa saker att plugga på...

Nu har jag tagit mig en paus. Det är kaos i hjärnan. Lite tvtittande blir det just nu, och en stund framåt. Jag misstänker dock att det inte blir något mer plugg idag. Det jag håller på med nu är ju ändå lite repetition inför ett prov som är om 4 veckor.

Imorgon är det en ny dag, onsdag, och på mitt schema står det först Fysik på Lindholmen och sedan Programering B i Torslanda.

Under min 2,5 timmar långa lunch tänkte jag lämna tillbaka min mobil och köpa en ny. Det jobbiga är bara att jag har beslutsångest. Jag vet inte vad jag vill ha för telefon! :S Jobbigt läge!

Ääh, nu ska jag inte skriva mer. Det räcker för denna gång.
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0