8/1

Årets två första skoldagar är avklarade utan minsta problem...

Att gå upp när väckarklockan ringde klockan kvart i sju igår var en kamp. Det tog några minuter innan jag insåg att jag blev tvungen att gå upp!
Skoldagen bjöd på lite smått och gott. Jag fick, äntligen, bytt ut min musplatta på datorn. Det har varit lite störande när knapparna lossnat hela tiden. Jag fick även snackat lite med datagubben ang. min hårddisk som krånglade. Jag blev lovad en ny på direkten, men ville inte ta det erbjudandet då jag hade massa saker på datorn som skulle sparas.
Min kväll gick till att flytta över saker till min externa hårddisk...


Denna dag hade jag sovmorgon, trots det så valde jag att gå upp strax efter halv nio för att flytta över det sista sakerna från datorn. Jag hade hunnit flytta över allt och surfat runt på nätet i typ en halvtimma när datorn helt plötsligt dog. När jag startade upp den kom den klassiska bilden fram... Datorn hade kraschat!
Hade det varit en annan dag så skulle jag ha blivit irriterad, men denna dag blev jag inte det. Alla mina saker låg säkert på min externa hårddisk och därför gjorde det inte ett skit att datorn kraschade :)

Jag drog iväg till skolan tidigare än planerat, dels för att hämta upp min telefon som varit inne på lagning. Som vanligt så fungerade den inte, trots att nötterna sagt att den var lagad och fungerade som den skulle. Jag höll på att flippa, men lyckades hålla mig lugn!
Jag lyckades övertala personalen att ge mig pengarna tillbaka för telefonen + milersätttning!
Nu ska en ny telefon införskaffas, frågan är bara vilken?! Jag har beslutsångest...

I skolan sattes en ny hårddisk in i min dator och jag blåste om den för att få alla de program som krävs för att klara av en skoldag på GTG.
Under dagens enda lektion, som för övrigt startade 12.10, satt jag och Carro och tittade på olika högskolor. Snacka om en djungel. Det finns ju hur många skolor som helst. Jag tror nästan att det blir en flytt för min del...

Läraren var trött idag och tyckte att vi hade jobbat bra och släppte därför oss redan klockan halv tre. Det var inte helt fel...

På vägen hem hände det något med min bil. Efter ett stopp blev handbromsen konstig. Bilen lät en del...
Vad som hänt vet jag inte, men den kommer inte rulla många meter innan pappa har kollat på den. Bromsarna fungerade inte som de skulle... Inte kul!
Älskade lilla bil :(


Min fot är helt konstig idag. Den gör riktigt ont och jag vet inte hur jag ska klara av denna natt. Den är till och med värre än innan operationen, värre än den någonsin varit. Det är lite frustrerande...
Jag knarkar tabletter efter tabletter, men inget verkar hjälpa mot denna smärta.

Imorgon är det bortamatch mot Linköping som står på schemat...

God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0