Skattkärrs IK vs Marstrands IBK

Matchen har startat!

Skattkärr börjar lite avvaktande och låter Marstrand spela runt bollen där bak. Uppspelen längs kanterna fungerar bra och vi får ett skott på mål innan första minuten är slut.
Skattkärr trycker på efter detta och får några farliga målchanser. De trycker ner oss längre ner i slottet och stundtals är det riktigt grötigt framför vårt egna mål.

9.18 sätter Skattkärrs IK 1-0. Passning från hörnet upp till spelare på mittenmitten som sköt ett slagskott högt upp i mål.

Vi hänger med bra och har haft några farliga skott och anfall!

12.34 in i första perioden kommer vårt farligaste skott hittills. Trägårdh sköt ett skott från sin vänstrakant, stolpe, stolpe, mellan benen på målvakten ovh ut.
Tyvärr ledde detta till en kontring för Skattkärr och 12.49 satte de 2-0.

17.56 gör Skattkärr 3-0

Första perioden är nu slut och ställningen är 3-0 till Skattkärr. Enliget sekretatiatet var skottstatistiken 15-4, något som jag tycker känns lite tveksamt...

Andra perioden är igång!

Under periodpausen pratades det mycket om att vi måste se till att stänga alla vägar. Något som vi missat lite under första perioden...

1.35 in i andra perioden drabbas Skattkärrs IK av en utvisning, spel med hand, efter att Yaiza skjutit ett skott på en av deras spelare.

6.19 ökar Skattkärr på sin ledning till 4-0. Skott från kanten.
17.49 drabbas vi av vår första utvisning. Det är Lager som åker ut 2 minuter för hårt spel. "Det var en snygg tackling" sa domaren.

Andra perioden ärnu slut och ställningen är 4-0. Skottstatistiken denna period var 4-3.

Vi har haft lite svårt att hålla våra positioner...

Nu gör vi klart för den sista perioden...

5.18 in i sista perioden gör Rebecka 4-1. Tyvärr såg jag inte hur målet gick till "/

14.18 ökar Skattkärr på sin ledning till 5-1.