Teknikhelvete!

Jag flippar sönder snart!!!

Igår jobbade jag hela dagen och när jag kom hem strax innan nio var jag så trött att jag la mig i soffan och tittade på tv en stund. Den stunden blev inte lång, jag somnade ganska fort och vaknade inte ens av att min mobil ringde.
Strax innan midnatt vaknde jag och gick och la mig i sängen istället. Snacka om att jag var trött! Det var inga problem alls att somna om.

Imorse vaknade jag vid elva-tiden och kände mig pigg. Det var länge sedan jag sov så länge...
Efter att ha flippat på mobilen som inte ville fungera en stund, så bestämde jag mig för att lämna in skiten. Nu är min mobil på lagning och jag är irriterad på de där jävla idioterna som arbetar där...!!!

Min kamera ska skickas in denna vecka för att bli utbytt. Den har inte fungerat riktigt på länge och nu är det dags för den att se sitt slut...

Datorn fungerar inte som den ska. Det går inte att stänga av den utan allt bara hänger sig. Ofta en dator inte klarar av att bli avstängd liksom...
Varje gång den startas upp kommer den fina blåa bilden fram där den söker igenom hårddisken, som oftast brukar sluta med ett stort fett ERROR!
Att gå in på några hemsidor tar år och dar...

Datorn är helt enkelt lite kass... Och det suger riktigt hårt då jag de få dagarna som är kvar av lovet måste plugga utav bara helvete och skriva massa arbeten. Jag är inte riktigt vän med datorn just nu och pajjar den helt och hållet snart så flippar jag sönder!!!


Behöver jag säga att jag är irriterad??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0