30 juni

Midsommar är avklarat för några dagar sedan. Jag jobbade under helgen, riktigt goa pengar!
Dagarna rullar på så fort att jag knappt hinner reagera. Jag vaknar på morgonen (förmiddag/lunch enligt vissa...) degar lite hemma, sitter framför datorn, njuter av ledigheten, bakar lite, kollar på tv och liknande. Trots att vissa dagar är väldigt tråkiga så trivs jag ändå med allt.

Nästa vecka blir det andra puckar. Då drar sommarschemat igång på jobbet. Jag jobbar fulltid. Det kommer bli en omställning, jag är van vid att kunna sova länge på morgonen. Det var länge sedan jag började jobbet klockan halv åtta. De första dagarna kommer bli jobbiga, men någon gång borde väl dygnet vändas tillbaka ;)

Bilen är inne på lagning, dörren ska riktas och lackas. Jäkla gubbe som backade in i den. Usch vad trött jag blir på sånt!

Träningen går just nu inte alls bra. Den senaste veckan har varit jobbig, mina fötter har protesterat och det har inte fungerat att träna. Lite trist enligt mig, men jag vågar inte utsätta mina fötter för träning när jag vet att det bara kommer bli värre. Det är bäst att låta dagarna gå och invänta dagen då mina fötter vill vara med mig igen.

Snart är det dags för mig att stiga upp. Jag kan ju inte ligga i sängen hela dagen ;)

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0