Känslorna ändras fort!

Tiden springer iväg och det är först nu som jag faktiskt insett att jag om drygt 12 timmar tar steget ut i vuxenvärlden. Studenten är bara några timmar framför mig!

Det känns helt galet. Hela denna dag, ja till och med vecka, har varit som vilken dag som helst. Att studenten kommit närmare och närmare har jag inte brytt mig speciellt mycket om. Fine, visst visst... typ så har jag tänkt innan.
Nu är tankarna i huvudet däremot förändrade.
Jag ljuger om jag säger att jag inte är nervös.

Känslorna inom mig går att jämföra med dem man hade dagen innan julafton när man var liten. Det är svårt att sova och man vill bara att det ska bli morgon.
Det är helt sjukt vad känsorna kan ändras fort. För bara ett par timmar sedan kände jag mig inte alls taggad inför morgondagen, men nu har jag snart taggat sönder!

Gaaah, jag längtar!!!

Jag minns att mina föräldrar alltid sa till mig, dagen innan julafton, att tiden går mycket fortare om man sover. Och nu vill jag att tiden ska gå fort, därför tänkte jag nu sätta igång en film och sova ett par timmar. Väckarklockan ringer tidigare än vanligt imorgon. Redan klockan 6.15 har jag planerat att gå upp. Klockan 7.00 sitter jag i bilen med studentmössan på huvudet. Väl framme i skolan kommer tiden bara rulla iväg. Jag lovar att ta mååånga kort!

STUDENTEN SNART!! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0