23 juni 2010

Idag har min dag varit underbar! :D

Det var ett tag sedan jag vaknade upp med ett leende på läpparna. Idag hände det något mystiskt, jag var pigg och glad jag när väcktes av ett sms redan innan klockan tio. Att det hade med jobbet att göra gjorde faktiskt inte speciellt mycket. Redan igår hade jag bestämt mig för att denna dag skulle vara min dag, en dag som ingen skulle få förstöra för mig!

Jag startade dagen med lite slapp i sängen, ligga och dra sig är sjukt gött. För ovanlighetens skull lyckades jag lämna sängen i ganska lagom tid, typ sisådär framåt halv elva. Till köket förflyttades jag och min dator.
Det var dags att fylla frysen med lite bröd. De första 3 limporna gick snabbt att fixa ihop, det jobbigaste var att vänta på att de skulle bli klara i ugnen. För att få tiden att gå lite snabbare valde jag att slänga alla mina sängkläder i tvättmaskinen, hänga upp tvätten som fanns där i i torskåpet, vika tvätten som låg på soffan samt stryka några gardiner. Samtidigt lyckades jag även prata lite i telefon, skicka några sms och vara lite social både på facebook och msn. Jag är glad att jag är tjej och kan göra många saker samtidigt ;)
Limporna blev klara och det var dags för nästa omgång att möta ugnen. Även denna gång blev det 3 stycken limpor, men med lite andra ingredienser. Jag mixtrade lite och blandade olika mjölsorter.
Medan bröden gräddades passade jag på att börja med maten, Pastasallad med kyckling.

Tiden gick och helt plötsligt hade klockan passerat tre och jag insåg att det ganska strax var dags att åka till jobbet. Stressad som bara den sprang jag snabbt in i en dusch. Arbetskläderna togs på och jag sminkade mig.
Strax innan halv fyra tog jag ut kycklingen ur ugnen. Jag bad min bror fixa klart det sista med maten, dvs skära kycklingen i bitar och blanda i den i salladen, och åkte sedan till jobbet.

På jobbet var det lite mer än kaos. Det såg ut som ett bombnedslag på lagret och mina arbetskamrater var stressade. Det var sjukt mycket att göra! Jag bestämde mig redan när arbetsdagen började att jag inte skulle stressa upp mig, jag vet mycket väl hur jag skulle mått efteråt... Det blev de vanliga kvällsrutinerna samt lite småplock på de varor som skulle upp. Vi fick inte gjort allt, men det blev gjort betydlig mycket mer än det blir under en vanlig kväll!
Stängningen gick bra och jag var nöjd med mina arbetstimmar.
Efter jobbet drog jag till Yttern där det var fotbollsmatch. Det är alltid lika kul att se mamma där vid planen. Hon skiner som en sol och det märks att hon älskar fotboll. Min älskade mamma ♥

Nu är det kväll, ja nästan natt faktiskt. Jag har inte fått gjort speciellt mycket vettigt de få timmarna jag varit hemma, men det känns väldigt bra ändå. Det är gött med dagar då allt bara flyter på och livet känns underbart.
Jag är inte ett dugg trött, så det lär nog bli en eller två filmer under denna natt. Mys på hög nivå :)

Imorgon är det en ny dag och jag ser fram emot att slå upp mina blå ögon någon gång på förmiddagen. Jag har lovat att hjälpa min lillebror att baka. Jag ser redan nu framför mig hur det kommer bli...
Jag: Mikael, kom nu så att jag kan hjälpa dig att baka!
Mikael: Jag kommer snart...
~30 minuter senare...
Jag: Kommer du snart eller?!
Mikael: Jag kommer, jag ska bara...
~ ytterliggare 30 minuter senare...
Jag: Skit i det då, jag fixar det själv!
Mikael: BRA!

Ungefär sådär kommer det nog bli. Jag kommer få baka helt själv medan min lillebror sitter framför sin dator och fjantar sig på WoW eller vad fasen det nu är han spelar för något.

Förutom bakning har jag faktiskt ingenting planerat. Tänkte dock försöka släpa mig ut på en joggingrunda. Det känns lite halvbra i mina fötter och jag vågar verkligen inte utmana ödet. Känner jag minsta lilla tecken på att fötterna kommer strejka så kommer det inte bli någon löpning, kanske ev en promenad, men det lutar nog mest åt en runda på cykeln i så fall.
Huvudsaken är väl att jag tränar på något sätt ;)

Det är nu dags för mig att avsluta detta inlägg. Sängen måste bäddas, sminket ska bort och tänderna ska borstas; efter det är jag redo för att slänga iväg kuddarna på golvet. Ja, jag hatar att sova med kudde... Natten är kommen och jag ska helt enkelt börja fundera på att sova.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0