Söndagen

Att det nu är måndag, och klockan visar strax efter halv två på natten, bryr jag mig inte speciellt mycket om. Jag är ledig imorgon och kan därför sova hur länge jag vill ;)

Mina ögon är rödsprängda och rinner som värsta niagarafallet. Jag råkade smeta ansiktskräm i båda ögonen. Fasiken vad det svider! Vad lär jag mig av detta då? Hmmm.... ingenting förmodligen, eftersom det blivit så här varenda dag i ett antal månader ;) haha

Min dag har, trots detta lilla misstag med ansiktskrämen, varit riktigt bra!
Jag startade imorse med att baka lite. Efter det drog jag iväg till en kompis. Vi träffas allt för sällan och det är något som jag inte tycker om. Jag hoppas på en förändring! Riktigt trevligt och roligt hade vi i alla fall.
Tiden rann iväg och helt plötsligt var det dags för mig att bege mig hemåt.
Eftermiddagen spenderades uppe hos farmor och farfar där kusinen firade att hon hade konfirmerat sig.

Strax efter åtta begav jag mig in till Göteborg för att gå på bio med Sofia och hennes kompisar. Det var trevligt.
Agerade taxi på vägen hem. Kul med lite sällskap i bilen :)

Allt gick bra, fram till att jag nästan var hemma. I den berömda kurvan mötte jag ett rådjur. Tvärnitade och fanskapet sprang glatt vidare över vägen. När fan ska jag lära mig att det nästintill alltid springer rådjur där på kvällar/nätterna? Lite skraj blev jag allt! Allt gick ändå bra och jag kunde köra vidare de få meter som återstod innan jag svänge in på gårdsplanen.

Nu ligger jag i min säng och zappar mellan alla de kanaler som finns, eller i alla fall de vi har. Inte ett endaste bra program att titta på, vad ska jag nu hitta på? Jag blir galen på detta!

Inte kan jag fördriva tiden genom att chatta med något för både facebook och msn är stendött. Och några svar på mina sms får jag inte heller. Det kanske är så att folk faktiskt sover nu...
Ska nog koppla in min externa hårddisk som är fylld med massa filmer.

God natt eller nått

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0