Underbar dag

Jag har fått min välbehövliga paus. Min stresshuvudvärk märks knappt av. Idag har jag fått vila ut...

Idag har jag varit ledig från skolan, vi hade inga lektioner. Trots att jag kom i säng på tok för sent inatt så vaknade jag ändå lite efter åtta och var pigg. Jag lämnade då sängen och åkte till Rollsbo för att hämta min brors innebandyklubba. På vägen hem handlade jag lite för älskade mamma.

När jag kom hem startades ugnen, mjölet togs fram och några timmar senare fanns det 6 stycken limpor på köksbänken. Under tiden bröden var i ugnen passade jag på att städa, tvätta, hänga upp tvätt UTE, vika lite tvätt, diska och lite sånt.
Att jag bara för några år sedan hatade allt som hade med hushållssysslor att göra går inte att tro när man ser mig idag. Jag offrar gärna en hel dag för att städa, tvätta, baka osv... för jag vet att det uppskattas.

När älskade mamma kom hem blev hon glad. En sten lättade från hennes hjärta. Jag vet mycket väl att hennes kropp inte är den bästa och detta gör att jag känner att det är en självklarthet att hjälpa till. Den glädjen man ser i hennes ögon går inte att beskriva. Mamma, jag älskar dig ♥

Inte nog med att jag är världens bästa dotter... jag är även världens bästa syster, i alla fall för stunden. Imorgon åker pappa och lillebrorsan till Mora för att spela innebandycup. Jag gav därför min 200 grams marabouchoklad till min bror. Snacka om snällt! Han blev glad och jag blev glad för att han blev det. En liten tår rullade dock längs min kind... älskade choklad :(
Jag får köpa ny imorgon! ;)

Nu är det snart dags för mig att sova.
Imorgon är det fredag och skola som gäller... I alla fall i några timmar :P

Snart helg, wiho! :D

Och ja, jag är lite knäpp och galen. Jag har svårt för att bete mig normalt när jag är såhär glad! :P hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0