Fredag hela dagen lång

Fredagen är snart slut och jag är trött!

Leendet på läpparna finns fortfarande kvar. Jag tror och vet att det som hände förra helgen var riktigt bra. Jag är så lycklig, det är först nu i efterhand som jag inser hur mycket tid vissa personer kan ta. Tänk om jag insett detta lite tidigare! Det är lätt att vara efterklok...
Jag är så nöjd med mitt beslut. Det blev liksom bara för mycket. Det är väldigt sällan jag ber någon dra åt helvete, och de få gångerna jag gjort det har jag egentligen inte menat det utan det har bara kommit av ren ilska. Den här gången menade jag däremot saken. Jag trodde aldrig jag skulle känna mig lycklig efter detta, men ack vad fel jag hade. Jag är så enormt lycklig utan dig. Du krävde för mycket!

Livet leker helt enkelt och jag skiner som en sol!
Inatt hade jag riktigt svårt för att somna, det fanns alltid något som inte var rätt. Jag tyckte det var varmt, men utan täcket blev det kallt. Det som var mest jobbigt var nog ändå att jag inte var ett dugg trött. Egentligen förstår jag inte varför för jag sover inte speciellt mycket på nätterna längre. Jag sitter uppe halva nätterna och bara njuter av livet. Personer i min närhet undrar vad jag sysslar med och ska jag vara riktigt ärlig så vet jag inte vad jag gör. Tiden bara rullar på när natten väl är kommen. Jag tycker tiden går så otroligt mycket snabbare då än vad den gör på dagtid. Jag är en riktig nattmännsika. Det är mysigt att sitta uppe när alla andra sover.

Jag lyckades trots allt somna i ganska så bra tid inatt, klockan var någonstans mellan halv tre och tre när jag la mig i sängen och det tog inte många halvtimmor innan jag sov.
Trots lite sömn var det hur lätt som helst att gå upp imorse. Jag vaknade till och med några minuter inann alarmet på mobilen ringde. Så strax innan åtta hade jag redan hunnit duscha och bädda sängen. En stund senare var jag på väg till skolan för att räkna lite.

Vid tolv-tiden lämnade jag och Annahita skolan och åkte till Giraffen för att inhandla lite saker till morgondagens party ;)
Jag är så sjukt laddad, AH fyller år och det ska firas!

Efter lite mat hemma i lägenheten begav jag mig ut på en promenad i regnet. Jag hamnade nere i centrum och en stund senare hade mitt kontokort dragits några gånger och jag var ett par jeans och några gurkor rikare. Det blev en dyr promenad, men ack så go den var!

Kvällen har spenderats här i soffan framför tvn och datorn. Jag har som du kanske märkt varit på ett riktigt blogghumör och skrivit en del inlägg. Det finns så mycket mer som ska lämna mitt huvud innan jag tackar för mig och stänger ögonen.

Årets första kopp glögg intogs idag, så smarrigt!
Jag har dessutom fått i mig ett antal cider och några koppar te. Liver är så underbart gött! :)

Ikväll tror jag det får bli sängen tidigt. Jag är så trött att jag skulle kunna somna när som helst. Först måste jag dock öppna balkongdörren för jag håller seriöst på att avlida i denna värme!

Ha en underbar kväll
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0