Söndag

Sovmorgon!

Imorse var jag trögstartad. Klockan hann bli strax efter elva innan jag öppnade mina ögon. Den här sovmorgonen behövde jag verkligen. Jag vaknade upp med ett leende på läpparna, allt kändes kanonbra!
Ute duggregnade det, men jag valde trots allt att hoppa på cykeln och cykla till IKEA och Hansa city. Jag fick införskaffat mig två plafonder till taket, en ljusstake till fönstret, ljus och lite annat smått och gott. Det var ett par underbara timmar som spenderades i diverse olika affärer.
Även jag behöver ha dagar som denna, trots att jag inte är någon shoppingbrud.

Väl hemma igen började jag fixa lite. Plafonderna var busenkla att få upp. Hur svårt är det egentligena tt ta bort ett lock, koppla några kablar och sedan skruva upp allt. Jag löste det till och med utan bruksanvisning. Och hittills har lägenheten inte börjat brinna ;)

En sväng med dammsugaren har jag hunnit med samt lite rensning bland alla kläder. Så gött!
Många koppar kaffe och te har jag också fått i mig samtidigt som jag pluggat/tittat på tv/slappat.

Dagens mest störiga sak har varit alla jäkla samtal från Everysport! Jag förklarade 5 gånger att Marstrandsdamlag har dragit sig ur serien och därför inte spelat någon match. Personen i andra luren måste varit lite trötfattad för det var samma person som ringde alla 5 gånger! Jag svarade inte på de kommande samtalen...

Kusinen kom hem för en stund sedan så nu slipper jag vara ensam!

Imorgon är det skola igen, men innan dess ska jag försöka bli lite trött och sova några timmar.
God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0