Lycklig

Ljusen brinner och myskläderna är på...

Kvällen är återigen kommen och jag kan inte sluta le. Den här dagen har varit hur underbar som helst. Det är något magiskt, jag tror inte jag har varit så här lycklig på länge. Leendet på läpparna försvinner inte och inom mig finns den där underbara känslan hela tiden. Jag svävar på moln.
Jag ser allt från den ljusa sidan, det finns inga problem som jag inte kan tackla. Allt går bara man vill. Varför ska jag lägga ner tid på att grubbla över saker och ting som bara gör mig ledsen? Dagarna blir mycket bättre om man är glad.

Jag läste häromdagen en artikel på nätet som handlade om att bli lycklig. I artikeln kunde jag läsa att det faktiskt går att övertala sig själv att allt är bra. Detta är något som jag tror starkt på. Säger du till dig själv att du kan, så kan du. Vill du vara glad och tänker positivt så blir du glad och positiv. Jag vet mycket väl att det i vissa lägen är jobbigt och svårt att säga till sig själv att man faktiskt kan, men det är just i de läget som du verkligen måste kunna säga detta. Alla mörka och deppiga tankar måste krossas. Tänker du svart så blir det inte mycket bättre.
Tänk positivit!!

Det var egentligen inte det här jag hade tänkt skriva, men det bara kom som en blixt från en klar himmel. Jag känner mig så oerhört lycklig.

Jag skrev tidigare i inlägget att dagen hade varit underbar, men den har egentligen varit bättre än så men orden räcker inte till. Inatt råkade jag stanna uppe några timmar längre än planerat. Det blev några filmer och lite tvtittande innan jag stänga locket på datorn och lät den sova. Jag själv somnade snabbare än snabbast, det var bara att släcka lampan.

Min morgon började strax innan nio. Det blev en lite sovmorgon för min del, vilket var väldigt härligt. Jag startade dagen med en dusch innan jag cyklade till Hansa City för att handla lite. Väl hemma igen började matlagning. Det blev en väldans massa mat så nu slipper jag laga mat på ett tag. Det är så mysigt att stå i köket och mixtra med inredienser. Jag älskar att laga mat!

En go räksallad och ett glas vin blev det till frukost, mycket gott!


Dagen fortsatte sedan med massa plugg, det gäller att passa på när man är ledig.
Jag tycker själv att jag varit väldigt effektiv idag, fått gjort mycket och det känns mycket bra och positivt! Till pluggandet drack jag vin. Det har stått en öppnad vinflaska i kylskåpet allt för länge och nu idag tyckte jag det var dags att den försvann. Den hade jäst och smakade egentligen vidrigt, men som student kan man inte slänga något. Jag lyckades i alla fall tillslut få i mig allt, vilket var ungefär halva flaskan. Det var inte speciellt gott, men nu är det över och jag slipper den, så gött!

Nu är det kväll och jag sitter i min soffa och njuter av livet. För en stund sedan bakade jag en kladdkaka, smarrigt värre.
Det finns så mycket underbart i mitt liv just nu. Jag skrattar och ler dygnet runt. Jag drömmer sjuka drömmar och vaknar med ett leende på läpparna.

Jag har sagt det flera gånger tidigare, men jag säger det ännu en gång:

Jag älskar mig själv och mitt liv ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0