Regn, regn, bara massa regn

Trots en hel dag med regn och endast 40 minuters sömn inatt är jag på ett underbart humör. Idag har allt känts sådär extra bra, om man bortser från den lilla stunden på föreläsningen imorse då jag bara ville sova...

Jag börjar fundera på vad det är för ställe jag bosatt mig på. Regnet bara öser ner och det verkar aldrig ta slut. Idag har det varit ännu en dag med regn, regn och åter regn. Vattenpölarna är snart lika stora som swimmingpooler! Det har varit ett antal dagar med regn, men trots detta tycker jag ändå att det är lite mysigt. Det är härligt att vakna på morgonen och ligga i sängen och lyssna på regnet som smattrar mot rutorna. Jag tycker att det är ett avkopplande ljud.
Dessvärre är det inte lika kul när man måste bege sig ut i det, men det är bara att bita ihop och sätta på sig luvan ;)
Idag har jag haft en mycket underbar dag!

Jag sov väldigt dåligt inatt och det beror på massa olika saker som jag inte behöver skriva här. Jag var lite för arg för att kunna koppla av om man säger så. 40 minuter hann jag i alla fall blunda innan det var dags att kliva upp för att cykla till skolan. Föreläsningen var den sista i kursen och det var ett under att jag lyckades hålla mig vaken. Ögonen ville stängas flera gånger och när föreläsaren sa att vi skulle sluta kände jag mig lättad. Jag cyklade hem för att sova en stund, eller det var vad jag hade planerat att göra. Det blev dock inte så, utan jag valde att lägga mina lediga timmar på plugget istället.
En sväng tillbaka till skolan för ännu en föreläsning blev det efter ett par timmar. Denna varade dock bara i 50 minuter och det enda vi gjorde var att gå igenom en tentafråga. Ack vad det kändes mindre bra!!!

Väl hemma igen slängde jag av mig alla blöta kläder, hoppade i myskläderna och började plugga. Det var först framåt halv sju som jag gav upp. Hjärnan orkade inte mer och jag och kusinen satte oss framför tvn istället. Det var så gött att bara slappna av och inte tänka på plugget!

Nu är det kväll och jag önskar att jag sov. Jag är mycket trött men kan inte slita mig från datorn. Håller just nu på att titta på dagens sista avsnitt av Biggest loser. Det har tagit enormt mycket tid!!!
Jag bor i en betongklump med en mottagning som är kassare än kassast! Klockan 21.16 började jag titta på det 45 minuter långa programmet... och nu 2,5 timmar senare har jag 13 minuter kvar att se. Det går så extremt långsamt. Egentligen är det ett under att jag pallar titta på det...

Direkt när programmet är slut ska jag gå och lägga mig. Jag behöver verkligen sova!

Jag avslutar detta inlägg med en rykande färsk bild på mig själv. Osminkad och med håret på svaj...

God natt kära bloggläsare!

Vi hörs imorgon


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0