5 November 2010

För en vecka sedan skrev jag här om min dator som levde sitt egna liv. Den visade inga som helst tecken på att vilja samarbeta. Ljudkort och nätverkskort ville inte fungera och att göra en systemåterställning gick den inte med på. Jag var så irriterad. Hade grannjäveln, även kallad kärringjäveln, gått förbi utanför så skulle jag lätt kunnat kasta datorn på henne.
Det är även denna granne som klagar på att vi har våra cyklar på CYKELparkeringen med CYKELställ som är utanför huset. "Här ska inte det inte stå några cyklar, det finns faktiskt ett cykelförråd"
Jag blir bara så trött på pensionärer som letar efter saker att klaga på.
Vi bryr oss inte speciellt mycket om att cykelparkeringen inte får användas. Det är bara kul att reta någon. Cyklar får faktiskt stå där!

På lördagförmiddag kom mamma, pappa, lillebror och kusinen hit. Det var hur underbart som helst. Jag hade stekt pannkakor och det var uppskattat av lillebror och kusin. Mamma och pappa tyckte nog det var bäst att kaffet var klart ;)

Vi började fixa lite här i mitt rum. Tavlor sattes upp och lite småpill. En sväng till IKEA blev det också innan det var kväll och vi gick till Pizzeria Funkabo för att äta.
Kusinen somnade i mitt knä ganska fort när vi satt oss i soffan. Det var helt enkelt bara att få på henne pyjamas och leda henne till sängen. Min lillälskling ♥

Söndagen vaknade Emma tidigt, klockan var bara 8.18 och trots att jag ville sova lite till så var det bara att stiga upp och umgås med Emmsipemmsi. Tillsammans plockade vi fram frukosten, kokade ägg & kaffe och bara väntade på att de andra tre skulle vakna till liv.
Fast jag tror nog att både mamma och pappa var vakna för de kom till köket väldigt snabbt när de kände lukten av kaffe ;)

Dagen fortsatte med lite mer fix här i lägenheten innan det var eftermiddag och dags för familjen att åka hem. Det var ett tungt farväl. Jag har aldrig reagerat som jag gjorde denna gång. Det var lättare att säga hejdå när jag flyttade hit än denna gång. Varför vet jag inte...
För att tänka på något annat blev jag tvungen att gå till gymmet.

Jag somnade ganska gott på kvällen. Jag var trött både fysiskt och psykiskt.

Måndagen kom och det var dags för kursstart. Tiden går så fort och jag har redan läst 19,5 HP på 8 veckor. Nu var det nästa 15 poängskurs som satte igång.
Nationalekonomi är det jag sysslar med nu. Jag tycker att det är intressant, men samtidigt ganska jobbigt.
Den föreläsaren vi har är inte jättebra och hans föreläsningar är åt helvete. Jag hade önskat att han hade kunnat det svenskaspråket lite bättre innan han började undervisa. Det blir väldigt mycket plugga på egen hand och det tar tid! Jag känner mig helt slut i hjärnan på kvällarna.

Alla dagar ser likadana ut:

08.25 Väckarklockan ringer
08.45 Cykla till skolan
09.00-9.45 genomgång nr 1
09.45-10.00 Rast
10.00-10.45 Genomgång nr 2
10.45-11.00 Rast
11.00-11.45 Genomgång nr 3
12.00-> Plugga hemma i lägenheten

Och så fortsätter dagen med massa plugg. Det är tufft att vara student. Och nu menar jag inte att det är coolt. Jag menar att det är jobbigt. Det är ingen dans på rosor! 4 år och sedan är det över...

Igår, torsdag, var jag på sjukhuset med min fot. Jag fick träffat en jättebra läkare som tog det jag sa på allvar. Det var underbart att någon äntligen lyssnade!
29 december kommer foten opereras. Senorna på både in-och utsida av fotleden ska kollas på.
Jag hoppas att det hjälper och att foten får ett lyckligt slut!

Idag, efter skolan, låg jag i soffan och pluggade. Hade funderat på vad jag skulle äta till middag. Var inte alls sugen på att laga mat...
Då kom min underbara kusin och hennes pojkvänn hem från affären.
"Du behöver inte laga någon mat, jag och Michael tänkte bjuda på tacos"

Så lyxigt, tack!
En minut senare kom det in en skål med pepparkaksfil till mig.
Kusinen skämmer bort mig idag!
TACK! =)

Jag är helt övertygad om att det kommer bli en mycket bra kväll ikväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0