25 oktober

God kväll!

Att har skrivit det förra inlägget kändes som en lättnad. Jag fick klagat och slängt ur mig all skit som fanns. Det var en lättnad och humöret blev ganska snabbt mycket bättre!

Sedan jag skrev sist har större delen av mina dagar gått till att plugga, som vanligt. Det har dock känts bättre efter allt klagande. Jag ser ett slut på plugget, en paus och därmed även lite ledigt.

Idag har jag haft en underbar dag. Tyvärr vaknade jag tidigt som vanligt. Klockan visade på 4.47 och jag kunde verkligen inte gå upp. Istället låg jag kvar i sängen, surfade på datorn och hörde kusinen lämna lägenheten. Det fanns egentligen inte speciellt mycket att göra, men jag tyckte ändå att det var ganska mysigt att bara ligga i sängen och låta tiden gå. Jag var pigg, men orkade inte plugga.
Det blev helt enkelt en mysig morgon för mig själv :)

Förmiddagen spenderade jag i biblioteket tillsammans med min grupp. Vi slutförde grupparbetet och nu är det bara för var och en att öva in sin del av presentationen. Jag har nu ledigt fram till onsdag kväll och därför funderar jag på att åka hem en sväng och spela match. Det är inget som är bestämt ännu, jag får sova på saken.

Jag fick, under tiden vi var på biblioteket, en allergisk reaktion. Det är den tredje på lika många dagar. Jag börjar bli lite rädd. Hur länge ska detta pågå och vad är det som gör att jag reagerar som jag gör? Idag hade jag inte hunnit äta något och ändå kom utslagen.
Min läpp svullnade och dessutom fick jag utslag på handleden och armen.
Här är ett litet smakprov på några utslag. Det ser ut som myggbett, kliar utav bara helvete för att efter några timmar bara försvinna.

Tänkt dig när det blir så här på läpparna... Det är ingen roligt upplevelse. Idag klarade jag mig från att ta luftrörsvidgande, men vem vet vad som händer nästa gång...

 

En utredning är i alla fall på gång och jag hoppas verkligen att det här slutar snart. Jag tycker att det är så störande!

Nu kom kusinen in med sin dator och frågade om jag ville titta på Ullared. Har man inte Kanal 5 så får man titta på programmen i efterhand. Ååå vad jag hatar att ljudkortet på min dator inte fungerar!!!

Ha en underbar kväll!

 


Kommentarer
Postat av: emma

Hej!
Ganska sen kommentar, men undrar om du fick reda på vad du var allergisk mot? :)
mvh

2015-05-11 @ 14:43:19
Postat av: emma

Hej!
Ganska sen kommentar, men undrar om du fick reda på vad du var allergisk mot? :)
mvh

2015-05-11 @ 14:43:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0