3 timmar på gymmet

Ibland slår det slint i huvudet. Hjärnan säger vad jag ska göra och då gör jag det, utan att tänka på några konsekvenser.

Igår hade jag en bläää dag. Allt kändes bara tungt och jag var jättetrött. Det tar på krafterna att vara sjuk. Febern försvann dock i söndags, men det fanns ändå inte speciellt mycket energi i min kropp.
Dagen började tidigt, redan vid åtta var jag uppe på benen. Helst av allt ville jag bara ligga kvar i min säng och njuta av värmen.

En halvtimma efter att väckarklockan ringt befann jag mig i skolan, redo att möta veckans första och enda föreläsning. Den handlade mest om lite metoder till skrivandet av grupparbetet. Lite segt, men kanske behövligt. Jag vet inte hur mycket av det hon sa som faktiskt stannade kvar i min hjärna, för ska jag vara riktigt ärlig så satt jag och tänkte på massa annat hela tiden. Efter lite drygt en och en halvtimma var allt över och jag och min grupp cyklade till biblioteket för att plugga. Det blev inte långvarigt, men vi kom igång i alla fall.

Väl hemma någon timma senare la jag mig i soffan och tyckte synd om mig själv. Jag var trött och bara allmänt seg och helst av allt ville jag bara sova.
Dagen kändes förjävlig och mitt humör åkte berg-och-dalbana.

För att bli lite glad satte jag på mig träningskläder och cyklade till gymmet. Strax innan tre började jag mitt träningspass och lite drygt tre timmar senare lämnade jag stället, helt slut, svimfärdig, trött, svettig men samtidigt väldigt lycklig.

25 minuters uppvärmning på löpbandet, 40 minuters styrka och 55 minuters avslutning på löpbandet innan jag mötte upp mina kompisar för att gå på pulsspinning.

Jag är inte normal, jag vet det, men jag kan inte leva utan träning. Det är så gött att få röra lite på kroppen och låta svetten rinna.
Det kanske blev lite för långt igår, men det betyder helt enkelt att jag kan ta det lite lugnare idag ;)

Imorse vaknade jag med en ond kropp. Ute blåste och regnade det. Det var inte alls gött att hoppa på cykeln och cykla till biblioteket. Jäkla vind. Det var tungt och jobbigt....

Nä, nu måste jag se vart min grupp tog vägen...

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0