3 oktober 2010

Gårdagen slutade på bästa tänkbara sätt, massa chattande med roliga kompisar. Det slutade dock med att kvällen blev sen, men inte gjorde det mig speciellt mycket. Att få skratta kändes viktigare än att sova.
Imorse vaknade jag trots allt ganska tidigt, redan klockan 8.21 hade jag fått på mig träningskläderna. Att starta dagen med ett gympass är nog den bästa starten jag kan få. Det är många som tycker att jag är knäpp, korkad och onormal som älskar att träna, men jag bryr mig inte ett skit.
Träningen får mig att må bra, det är en del av mitt liv. Jag har svårt att se mig själv som en soffpotatis. Jag har kommit igång på riktigt nu, gymkortet är verkligen en av de bästa investeringarna jag gjort i mitt liv.

Jag började med 67 minuter på löpbandet innan jag gick på maskinerna och tränade resten av kroppen. Kläderna var pisseblöta av svett när jag efter 1h & 57 minuter lämnade gymmet. Jag kände mig lycklig. Det var verkligen en underbar känsla.
Jag märker på mig själv att träningen har bidragit med mycket positiva saker i mitt liv. Jag är mycket piggare på dagarna. De där timmarna som jag alltid behövt sova på eftermiddagarna för att orka med hela dagen behövs inte längre. Jag är som en ny person. Det går inte att beskriva, allt är bara så mycket bättre sedan jag satte igång med träningen på allvar.
Jag ser min chans att träna upp mig nu. Det var länge sedan jag kände mig tränad. Konditionen har varit kass och några muskler har inte funnits på min kropp. Nu är det däremot dags att ändra på det.
Jag ska träna, träna, träna och träna lite till. Jag är taggad, laddad och motiverad till att nå det mål jag satt upp. Jag ska visa folk att även en sån otränad person som jag kan lyckas!

Förutom gymmet har jag hunnit med att baka (kladdkaka, falsk tosca och cupcakes) samt pluggat med mina kompisar. Vi höll till här hemma i lägenheten. Det blev en del skrivet på grupparbetet, och självklart fick vi fikat lite också.

Imorgon ska vi träffas igen och fram tills dess ska alla ha skrivit lite till på arbetet. Jag hoppas på att få klart min del idag, tyvärr börjar energinivån i kroppen sjunka. Kanske är det bäst att avsluta denna dag lite tidigare än vanligt och istället skriva imorgon?
Jag ser i alla fall fram emot morgondagen. Ny dag betyder nya timmar på gymmet ;)

Ha en underbar kväll!
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0